Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Marslakócskák vitamint /...

A Marslakócskák vitamint / illetve más multivitamin készítményt / ősztől tavaszig - vagyis a vírusos időszakban - adjátok a picinek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 14:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem
2012. jan. 17. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem adom a 26 hónapos lányomnak. Hál' Istennek elég erős az immunrendszere, nagyon ritkán beteg, pedig bölcsibe is jár. Én a zöldség-gyümölcs-tejtermék híve vagyok.
2012. jan. 17. 14:45
 3/14 A kérdező kommentje:
Mi is eszünk zöldséget, gyümölcsöt, de a bölcsiben mindent elkap, azért javasolták kiegészítésképpen. Köszi a válaszokat!!!
2012. jan. 17. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Én adom kisfiamnak, mert unokatestvére bölcsis és mindenfélét hazahoz. Ha picit köhög, akkor még Béres cseppet is adok Neki, C vitaminnal. 17 hónapos.
2012. jan. 17. 15:01
 5/14 anonim ***** válasza:

hajaj. nekunk szereti a "gyogyszereket".

szóval mi kezdunk egy marslakocska sziruppal, folytatjuk a "cseppecskékkel" (béres csepp), aztán jön a fóka (eskimo kids, omega3 zsírsav), és vegul a vigantol.

plusszba ha szöttyög (tudom nem arra van), de ugy havi egyszer egy 2.5os (féladag) nurofent is kap, de azt csak akkor ha nagyon jol viselkedik (iden ketszer kapott, egyszer tenyleg lazas volt, egyszer szerintem azert nem lett lazas, mert kapott)

2012. jan. 17. 19:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ősztől tavaszig adjam neki, de a decemberi, januári időszakot nyugodtan kihagyhatom ha hideg van. Hát én adom neki most is.
2012. jan. 17. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi is esszük.De ő is jó immunrendszerrel rendelkezik.
2012. jan. 17. 22:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Mi is szedünk Marslakócskát, de azzal vigyázz, mert csak négy éves kortól ajánlott. Nektek javasolnám a Cebion 2x Multivitamin szirupot. Az ára kb. ugyanannyi, de azt lehet kisebbeknek is adni.
2012. jan. 18. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, 1-4 év közötti babáknak létezik a Marslakócskák szirup.
2012. jan. 18. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan adom neki a multivitamint, az az igazság, hogy nem is jártam utána, hogy csak a téli időszakban kéne. A lányom egyébként multitabs immuno kidet kap, azt mondták eddig minden gyógyszertárban, hogy jobb, mint a marslakócskák, minőségibb, több minden van benne. Plusz c-vitamin cseppeket kap.
2012. jan. 18. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!