Ha lejárt a multivitamin szavatossága, akkor ki kell dobni?
Figyelt kérdés
A Multikids vitaminra (étrendkiegészitőre, ami 4 honapos kortol adhato)az van irva hogy felbontás után 6 hétig szabad használni. Hát neálunk minden nap kapott egy teás kanálnyit a 3 éves gyerek, de igy sem fogyott el, és letelt a 6 hét. Akkor már ki kell dobni?2012. jan. 6. 17:57
1/6 anonim válasza:
Multikid immuno vassal? Mi is ilyet szedünk, de én nem dobtam ki. Felbontás után hűtőben kell tárolni, így nem romlik meg. Naponta adom Gyermekemnek, el is fogy.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, az.
Nem tudom nekünk hogy nem fogyott el, lehet keveset adok belőle. Mert 3 évesnek én naponta 1 teáskanállal adok.
Én nem tartottam hütőben, mert nem akartam hidegen adni. De csak kb 20 fok van a konyhában.
Nem tudom folytathatom-e adni.
2012. jan. 7. 10:16
3/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam adni, hogy teába keverem, nem alanatúr adom, mert nagyon édes a szirup. Ha nem tartod hűtőben akkor valóban ki kell dobni határidő lejárta után.
4/6 anonim válasza:
Még elfelejtettem, hogy a teáskanál az nagyon kevés naponta. 10ml-t adok kisfiamnak amit a teába teszek, de csak annyi teával, hogy biztosan meg is igya! Ez attól is függ persze hány kg Gyermeked. Fiam 3 éves és 19,5 kg, így akár 15ml is mehetne naponta neki. Emellett kap 2x10 csepp Cebiont is.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor én tényleg keveset adtam, éppen azért, mert nagyon édes és 1 teáskanálnyinál többet nem akart megenni. Eszembe sem jutott teába tenni, pedig a Cebion C-vitamint teába csepegtetem. 10 cseppet naponta.
Akkor ezt eltoltam.
Fő, hogy a C-vitamint adom szünet nélkül olyan 2 hónapja.
Remélem azt jol csinálom :)
2012. jan. 7. 17:09
6/6 anonim válasza:
Igen akkor az volt a baj. :) A C-vitamint jól adod igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!