Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor használtatok már rendes...

Mikor használtatok már rendes törölközőt a kifogó/kapucnis törölköző helyett?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
elejétől fogva
2013. máj. 30. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
soha nem is használtunk kifogót. minek az? csak mert van egy süsüje? volt 2 fehér caso új türcsink, az a gyerkőcé.
2013. máj. 30. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Eleinte csak azt használtam nagyon picike volt a lányom 36.hétre született. Már mostanra akkorára nőtt h a sima törölközőt szeretem neki használni jobban bele tudom bugyolálni. A kapucnissal épph betakarom és máris lerúgja magáról. :)

4hós a lányom

2013. máj. 30. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt kifogónk, de sokkal kényelmesebben belefért a nagy méretű normál törölközőbe.
2013. máj. 30. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Mi kaptuk, úgyhogy ezt használtam. Viszont már 2 éves a lányom és nem éppen a mérete...
2013. máj. 30. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor már sima törölközőt használj neki :D Vidd esetleg magatokkal strandra azr vagy tedd el a köv. babátoknak pici korára :)
2013. máj. 30. 17:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már megvan a következő :) Nála is kifogózok, én szeretem.
2013. máj. 30. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:

:) Előtted írtam.

Nekünk is van 3 vagy 4 ilyen törölközőnk imádtam tényleg. És valóban jó volt mert tényleg nagyon picike volt a lányom. 46cm és 2,5kg szóval elfért benne. De a majd 6kg-val és 60cm-ével már nehezen tudom körbetekerni. :D Mi is ezért váltottunk simára. Pedig olyan kis aranyos volt azzal a süsüvel a fejecskéjén :D

2013. máj. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!