Meddig hasznaltatok a pelenkazot a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 21:15
1/13 anonim válasza:
Mi még most másfél évesen is használjuk, meg még fürdés után is ott töröljük, öltöztetjük.
2/13 anonim válasza:
Mi nem veszünk külön pelenkázókomódot, főleg azért mert annyira pici a lakásunk, hogy egyszerűen nem fér el. A másik ok pedig, hogy sógornőm és több nőismerősöm is lebeszélt róla. Helyette egy feltétet veszünk az ágyra, és azon fogom pelenkázni, vagy később ágyon, földön - persze leterítek alá valamit.
3/13 anonim válasza:
6 hónapig használtuk. Amióta elkezdett nagyon durván rugdosni, már nem tudtam ott kényelmesen pelenkázni, öltöztetni, mert kaptam párat a gyomromba. :) Azóta az ágyon pelenkázom.
4/13 anonim válasza:
Én pont ma gondolkodtam, hogy leveszem róla a puha lapot (pelenkázó komód) és rápakolok dolgokat, pl. párásító. Már egy ideje nem használom, a lányom 9 hónapos, és állandóan forogni akar mikor pelenkázom. Általában a földön vagy a franciaágyon pelenkázom. A fiamnál sem használtam szerintem tovább.
5/13 anonim válasza:
Úgy értem, feltétet a baba kiságyára, második voltam.
6/13 anonim válasza:
Én nem használtam. Szerintem felesleges pénzkidobás ...
7/13 anonim válasza:
nekünk a kiságyra tehető volt. fél évesen felült és mászott, akkor eltettem és azóta ott pelenkáztam ahol volt a gyerek :)
textilpelust alátettem, tökéletesen megfelelt :) a kis szemetest is vittem ha kakis volt a pelus
8/13 anonim válasza:
Nekünk olyan van, amiről le lehet később venni a pelenkázó lapot és egy kis szekrény marad a helyén, így nem fölösleges. Még pelusos a kisfiam, 2 éves, így még mindig használom, lassan, ha leszokunk végre a pelusról, lekerül a pelenkázó lap.
9/13 anonim válasza:
2 éves volt februárban a lányom, még mndg használjuk. Most is ott teszem még tisztába, ott öltözik, nem forgolódik, soha nem is csinálta. Mindig élvezte. :) Amíg pelenkás, addig marad a pelenkázó.
10/13 anonim válasza:
Nekünk pelenkázó komód van, ami nem hiszem,hogy pénzkidobás, hiszen lehet pakolni bele, az az egyik szekrény tulajdonképpen a szobában!
Egyébként kb. 7-8 hónapos koráig használtam, mert akkor már annyira mocorgott,hogy rájöttem,hogy a szőnyegen lent biztonságosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!