Miért is születtem meg? Kérdezi ezt a 6 éves kisfiam.
Én a konyhában főzök, apa az autót szereli. Ő harcosat akar játszani. Jön hozzám, nem játszok vele harcosat. Megy apához, ő sem játszik vele harcosat. Ezután leül a konyhában és felteszi a nagy kérdést: Miért is születtem meg, ha senki nem játszik velem?
A csöpp szája. Honnan szed elő a kis fejéből egy ilyen kérdést???
A helyzetet akkor megoldottuk, nem ez a kérdés, hanem az, hogy honnan jut eszébe egy 6 éves gyereknek egyáltalán egy ilyen gondolat?
Gondolom hallotta valakitől, ne aggódj:) Az enyém mindig azt mondja, hogy "jaj de keserves az élet"- nagymamám testvére ilyen sopánkodó:) Közben meg kukucskál a szemével, hogy mit reagálunk:) Van olyan, hogy nem ér rá az ember sajnos. Mi is szívesebben játszanánk vele. De nem mindig megy félretenni mindent. Azért igyekszünk.
Autószerelés egyébként nem érdekli? A mienket nem lehet távol tartani ilyenkor:)
Válaszolunk mi is a 6 éves fiam ilyen irányú mondatára ha van ilyen-de azért nagyrészt hallják ezeket valahonnan, és néha így "bevetik" várva a hatást:)
Az én fiam a hugának mondta múltkor hogy tönkreteszed az életemet:D Na most hát mondanom se kell tőlünk ilyet nem hall szóval valahol hallotta, megtetszett neki, és alkalmazta.
A keserves élet-es sem rossz, meg a tönkreteszed az életemet se :))
Imádnivalóak a tücskök.
Nemrég voltunk egy laktanyában nyílt napon, ahol rengeteg tankba bemászhatott,lőhetett etc... azóta semmi más nem érdekli, csak a katonák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!