TKI Ibolya kérdése:
8 éves fiúnak mennyire kell hátra mennie a bőrnek a kukiján?
Figyelt kérdés
Nem megy teljesen a makk mögé mint a felnőtteknek.2013. máj. 28. 19:31
1/14 anonim válasza:
3 éves korra, de jobb ha előbb teljesen jó kell működnie. 3 évesen lehet próbálkozni otthoni "tornáztatással", de 6 évesen már mindenképpen orvosi segítséget kell kérni. 8 évesen teljesen úgy kellene működnie mint a felnőtteknek.
2/14 anonim válasza:
10 évesen már elkezdődik a szexuális érés és addigra muszáj rendesen működnie, mert rengeteg pszichés és egyéb probléma lehet belőle. 6 évesen nem nézték meg mikor iskolába került?
3/14 anonim válasza:
Hát nem vagyok egy gyermek urológus, de szerintem 8 évesen már teljesen le kéne mennie. Kb a makk pereméig hátra kéne mennyen hogy ott esténként meg tudja tisztítani, mert ott felgyűlhet a faggyú meg a bacik.
4/14 A kérdező kommentje:
Megnézték a suliban az idén is de nem mondtak semmit.A dokink azt mondta egy évvel ezelőtt semmi gond még,de most már kezdek aggodni.Kihez fordulhatnék?
2013. máj. 29. 08:18
5/14 anonim válasza:
Urológushoz kéne vinni a kisfiad.
6/14 anonim válasza:
már úgy, mint a felnőtteké.Nem a reklám helye,de Dr. Veres Gábor, Rózsakert Medical Center(Bp.)fájdalommentesen, vágás nélkül 5 perc alatt rendberakta fiamat 3 éve.Utána 3 napig krémeztük,vissza ne tapadjon, de nem fájt neki, nem volt sebe.Pedig szinte tekjesen le volt még tapadva neki.6 éves volt akkor.Érdemes rákeresni a dokira.
7/14 anonim válasza:
6-os válaszolónak: Köszönöm, ez minket is érint sajnos. :( Most 4 éves a fiam, de még csak félig jön le neki a bőr, és én is úgy tudom, hogy 3 éves korra teljesen le kellett volna már jönnie. :/ De erről most ki tehet? Mi? :( Vittem dokihoz én is nem egyszer, azt mondta, hogy ó, ráér még 16 (!!!) Éves koráig lejönnie a bőrnek. Gondoltam magamban, hogy szerintem ez nagy butaság...Védőnő szerint 3 éves koráig. Mindenki mást mond... Mi sokszor kiáztattuk a kádban, míg pici volt, sajnos zuhanykabinunk van, így nehezebb a fürdésnél jól kiáztatni. :( Akkor ezekszerint kell keresnünk egy speciális dokit, de a címet leírtam, amit ezúton is köszönök! Jól fog jönni. Remélem nem lesz fájdalmas tényleg, nem kell megműteni. :(
8/14 anonim válasza:
Kedves 7!Veres doki 3-4 éves kor körül ajánlja, mégpedig azért mert akkor már megérti mi történik vele,nem ordít viszont még nagyobb korára elfelejtődik.A második fiam 2 éves, úgy tűnik neki sem oldódik,őt is visszük majd.Bátyus mondogatja is ne félj, nem rossz a kukidoktorbácsi-ebből gondolom nem volt olyan borzasztó neki.Gombos szondával fejti le a bőrt körben,szóval nincs seb és vérzés.Neten megtalálod a leírást a telefonszámot, címet,időpontot tudsz kérni,gondolom a jelenlegi árat is.Amúgy meg kell csináltatni tizenéves korig, mert az első együttlétkor komoly fájdalommal is járhat a nem megfelelően "súrlódó" bőr.Ami kihathat a későbbi szexuális életre.Ellenpélda:ismerősöm végső esetben megy orvoshoz,kisfiának csak fürdésnél húzogatták, vártak, 9 éves korára megoldódott a probléma.Szóval egyénfüggő.
9/14 anonim válasza:
7-es: én a számoknak azért nem szoktam hinni, mert nagyon egyénfüggő minden -- ahogy (később) például az is, hogy kinek mikor fog elkezdeni megnőni, vagy megszőrösödni a pénisze... Szóval ez a 3 éves koráig és punktum -- nehéz elképzelnem, hogy a természet ennyire precízen figyelné az órát.
10/14 anonim válasza:
7-es vagyok. 8-9-es válaszolóknak köszönöm az infókat! Azt hadd kérdezzem meg, hogy hogyan veszik rá a Gyermeket arra, hogy feküdjön az ágyon, míg megcsinálják neki? Mert az én Fiam bizony nehéz eset e szempontból. Csak nekem engedi meg fürdésnél, de akkor is úgy, hogy a vizet rálocsolom, és Ő mossa meg magának...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!