Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell aggódnom? Nem tudom...

Kell aggódnom? Nem tudom hátra húzni a kukiján a bőrt.

Figyelt kérdés

Kisfiam most 11 hónapos,1 hónapja 1 hetet töltöttünk kórházban felső húgyúti fertőzéssel.Picikora óta felhúzzuk a bőrt a kukiján,mindig szépen felis jött neki majdnem teljesen.A kórházban még rendben volt neki és kb. 1 hete egyáltalán nem tudjuk hátra húzni neki,teljesen le van neki tapadva.Orvos látta és ő sem érti ha eddig feljött neki akkor most miért nem.Azt mondta,hogy lehet össze függésben a betegségével.

Félek,hogy megint fertőzés lesz a vége,mert nem tudom alposan megmosni.

2010. júl. 22. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én fiam 13 hós.

Neki is feljött a bőr a kukacán pici kora óta,most mégis alig akar feljönni, az orvos annyit mondott hogy húzzam neki fel fürdés közben ameddíg eröltetés nélkül feljön.Dehát ezt eddíg is csináltam :S

Úgy hogy nem értem miért nem jön fel neki :(

2010. júl. 22. 10:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod.Aszt csak fel kell tépni.1 kicsit fáj(személyes tapasztalat)nem muszály gyerekórvoshoz vinni majd ha kicsit nagyobb lessz majd ő saját magának huzuggassa fel
2011. máj. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!