Nagy baj ha még nem tudom hátrahúzni 7 hós kisfiam kukiján a bőrt? Nekem csak most mondták, hogy már lehet neki húzogatni, eddig Dr nő sem mondta sem a védőnő. Aggódnom kell?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 21:17
1/7 anonim válasza:
3 éves korig nem gond. Addig magától is megszűnhet a szűkület. 1 éves fiamnak se jön még teljesen hátra.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Nekünk egy pár mm-re jön csak,ma próbáltuk fürdés közben nagyon óvatos pici mozdulattal.Erőltetni semmiképpen nem akarom.Akkor ezek szerint nem gond?Mindenki mást mond........
2010. febr. 27. 21:27
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nem kell aggódni, de kezd el, már holnap!
Fürcsinél próbáld, és ameddig lazán tudod húzni a bőrt és nem fáj a kicsinek. Ha nehezen húzható, akkor minden nap csak picit próbáld meg.
Én már 2 hónapos kora óta teljesen felhúzom és, így tisztítom a babának.
4/7 anonim válasza:
Pont, akkor tapad le, ha nincs mozgatva a bőr!!
3 éves korig ott tisztítani is kellene!!!
Vagy nem??
5/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél más. Az én kisfiam most lesz 18 hós és kb. két hónapja nyúltam először a kukijához, mármint a bőrhöz. Napról-napra szépen fokozatosan, finoman, bekrémezve húztam mindig egy kicsit hátra, hogy nem fájjon neki és most már teljesen hátra tudom húzni. Szerintem ezzel még várjál, nem kell eröltetni!
6/7 anonim válasza:
Szia szerintem nem! én is nagyon féltem de egyszer csak hopp egy határozott mozdulattal sikerült,12 hónaposan ugy hogy még van időtök de azért vizben amikor puha óvatosan kell huzogatni piciket!! sok sikert üdv nikol egy 18 hós baba anyukája
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megnyugtattatok!
Olyan jó hogy van ez az oldal.......
2010. febr. 28. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!