Elismerésre vágyom csak?
Néha olyan nehéznek tűnik minden...
3 gyerek, kicsik még, a nagynak most kezdődik az ovi...
a kicsi 1 éves még cicizik.
lakás- és anyagi gondok.
nem kap az ember sehonnan pozitív megerősítést
nem tudom pontosan mire gondolsz.
3 kicsi gyerek, anyagi gondok, lakás gond, épp elég ahhoz, hogy nehéznek gondold, vagyis ez így egy valós nehéz helyzet...
igaz nálunk csak 2 pici van, és hát állhatnánk jobban is anyagilag,de mostanában én is kivagyok:(
Párom nagyon édes,sokat dicsér,elismeri,hogy milyen nehéz amit csinálok,de mégis annyira vágyom rá,hogy egy picit kiszakadjak a mindennapokból...
Ráadásul ami nagyon frusztrál,hogy nehéz a gyerekekkel...azt érzem valamit nagyon elrontottam,leginkább e miatt van folyamatos frusztrációm:(
Nem ok nélkül vágysz elismerésre.
Régen az anyákat tisztelték, segítették. Nagyszülők, dédszülők álltak a háttérben. Meg nőtársak a szomszédban. Együtt pedig könnyebb volt minden gondot megoldani.
Manapság az anyák semmi valódi tiszteletet nem kapnak. Sőt ingyenélőknek, élősködőknek vannak beállítva. Alig, alig kapnak segítséget az idősebbektől és valljuk be egymástól.
Nem jó ez így. Pedig hihetetlenül nagy teljesítmény három (de akár csak egyetlen egy) gyermeket becsületben nevelni.
Eszembe jut egy reggeli tévéműsorban az egyik műsorvezetőnek volt egyszer egy félmondata: "Aki Magyarországon gyereket nevel, az mind hős". Ez így van.
Nem a hegymászók, az olimpikonok és a milliárdos vállalkozók az igazi hősök, hanem mi vagyunk azok.
Utolsó! Könnyet csaltál a szemembe!
Kérdező:Igen, valószínű nagyot dobna rajtad egy kis elismerés, és egy kis kikapcsolódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!