Anyukak en parazom tul a dolgot ez ugyben? Tobbi lent
Tegnap voltunk oltason az oltasokat megvettuk az elott 1 hettel amit bevittunk a rendelobe es betettek a hutobe.
Tegnap elovette a dokineni van 1 szoba ahol fogad bennunket ahol megbeszeljuk a dolgokat ezen kivul van a kezelo ahol vizsgal stb.Megfogta az oltasokat es elvitte mondvan hogy elokesziteni aztan vissza jott.Beadta az 1 oltast es amikor kovetkezett volna a masodik akkor a tuvel egyutt kimentt ulyra a szobabol egeszen mashova aztan vissza jott.Sogornommel voltam es kerdeztem tolle hogy ez most meg minek szaladgal ossze vissza?a regi doki otthon nem jott mentt ennyit elokeszitette elottunk aztan adta be.Most parazok hogy miert szaladgalt ki be meg hozza a tuvel masodikszor minden kering a fejembe.Sogornom szerint bekepzelek mindefelet.Velemenyekre lennek kivancsi
Hát nekem is furi ahogy így leírod...
adja be, és utána szaladgáljon, ne az én gyerekem steril tűjével futkosson...
de amúgy nem hiszem, hogy bármi gáz lenne, de tényleg kicsit izé..:-))
Fura. Arra gondolsz, hogy spórolni akar a tűvel és fecskendővel és ugyanazzal adta be a második oltást? Mert ez elég durva lenne.
Nálunk mindig előttem készíti el az oltást, az asszisztens, nem is az orvos, az orvos addig a gyereket vizsgálja. Mikor két oltást kaptunk egyszerre, akkor két külön fecskendőben elkészítette, egyszerre, majd félrerakta őket. Beadta a doki az első oltást és utána rögtön a másodikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!