Milyen rajzeszközt vegyek 2 évesnek? Lehet bármilyen zsírkrétát vagy ceruzát? Nem akarom, hogy olyat tukmáljanak rám a boltban, amit pl. csak 3 éves kortól lehetne használni.
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 08:52
1/7 anonim válasza:
Bármilyet lehet. Zsírkrétát érdemesebb, mert tompa, és mindenhol fog. Gyereke válogatja, de érdemesebb ilyenkor még úgyis csak felügyelet mellett hagyni vele játszani.
2/7 anonim válasza:
Fiamnak már 1 évesen vettem ceruzát és zsírkrétát,most két évesen már fest és gyurmázik is
3/7 anonim válasza:
Ceruzából pedig a vastag a jó, mert könnyebb megfogni, mint a vékonyakat. Drágák, de a jó minőségű sokáig használható.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsokat:)
2013. máj. 21. 09:28
5/7 anonim válasza:
Crayola zsírkréta és filc nagyon jó, kimondottan kicsiknek van.
6/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
nekem az jutott még eszembe, hogy kapható direkt piciknek való ujjfesték is, amihez nem kell ecset, vízzel lejön mindenhonnan, ruhából kimosható és ha beveszi a pici a kezuét a szájába, akkor sem történik semmi baj, mert nincs benne mérgező anyag.
Mi ilyennel 1,5 éves kortól kezdtünk "festegetni", mázolmányokat, ujjlenyomatokat- ezt nagyon viccesnek találta és könnyebb volt vele dolgozni, mint ha fognia kellett volna valamit.
Szép napot:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, nagyon tetszik! Megfogom nézni, itt van mellettünk úgyis egy ilyen bolt, bár már voltam lent a kérdés kiírása óta, vettem 2végű vastag színeseket meg zsírkrétát is:)
2013. máj. 21. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!