Calcimuscot használtok?
Kislányom nagyon köhög, már a sokadik köptetőt, csillapítót használjuk, de nem igazán javul. Sok helyen olvastam, hogy a Calcimusc jó náthára is. Gondoltam kipróbálom. Felírattam a dokival, bár ő nem tartotta fontosnak, arcokat is vágott hozzá, de lényeg hogy felírta....
Csak anyit fűzött hozzá, hogy 2x 1/2 ampullát.
Ti hogy szoktátok? Reggel, délben? Este pedig köhögéscsillaptót? Vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz? Bármikor adhatom? Este is?
Szóval köhögésre nem jó?! :(
Már el vagyok keseredve, úgy sajnálom a kislányt, alig tud éjjel aludni a köhögéstől.
A calcimusc nyálkaoldó hatású egyrészről, tehát nem engedi letapadni a hurutot (köptetni nem köptet, csak nem tapad meg a váladék!), gyulladást csökkenti valamelyest, összébb húzza az irritált nyálkahártyát.
Én reggel-este szoktam adni (gyerekeim szeretik az ízét, szóval csak bele a kanálba és nyelik).
Fenistil csepp is nagyon jó, én adnék mellé, azt csak elalvás előtt, testsúlykilónként egy csepp.
Jaj, de jó! Akkor kipróbáljuk, hátha bejön!
És hány napig szoktátok adni?
Vízbe vagy almalébe tedd, színtelen és simán lecsúszik szerintem. Ha valami szörpbe teszed, az is jó.
Joghurtba én csak úgy tenném, hogy az adott kanálra rácseppentem. Az a fél ampulla nem olyan sok, ha elkevered, ki tudja, nem az ragad-e épp az edény falára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!