Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Calcimuscot használtok?

Calcimuscot használtok?

Figyelt kérdés

Kislányom nagyon köhög, már a sokadik köptetőt, csillapítót használjuk, de nem igazán javul. Sok helyen olvastam, hogy a Calcimusc jó náthára is. Gondoltam kipróbálom. Felírattam a dokival, bár ő nem tartotta fontosnak, arcokat is vágott hozzá, de lényeg hogy felírta....

Csak anyit fűzött hozzá, hogy 2x 1/2 ampullát.

Ti hogy szoktátok? Reggel, délben? Este pedig köhögéscsillaptót? Vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz? Bármikor adhatom? Este is?

2013. máj. 18. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
A calcimusc allergiás tüneteket enyhít, tehat pl nem lesz kiütéses a gyerek az antibiotikumtol, vagy nem fog annyira folyni az orra. Köhögéssel nem hinnem, hogy használna.
2013. máj. 18. 08:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Szóval köhögésre nem jó?! :(

Már el vagyok keseredve, úgy sajnálom a kislányt, alig tud éjjel aludni a köhögéstől.

2013. máj. 18. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

A calcimusc nyálkaoldó hatású egyrészről, tehát nem engedi letapadni a hurutot (köptetni nem köptet, csak nem tapad meg a váladék!), gyulladást csökkenti valamelyest, összébb húzza az irritált nyálkahártyát.

Én reggel-este szoktam adni (gyerekeim szeretik az ízét, szóval csak bele a kanálba és nyelik).

Fenistil csepp is nagyon jó, én adnék mellé, azt csak elalvás előtt, testsúlykilónként egy csepp.

2013. máj. 18. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is mindig kapunk calciumuscot köhögésre náthára. Napi kétszer fél ampulla kell.
2013. máj. 18. 08:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó! Akkor kipróbáljuk, hátha bejön!

És hány napig szoktátok adni?

2013. máj. 18. 10:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja,és beletehetem tejbe,joghurtba, stb.? Mert a kanalas gyógyszerektől már herótja van,elfordtja a fejét, kiköpi, stb. még ha finom akkor is.
2013. máj. 18. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Vízbe vagy almalébe tedd, színtelen és simán lecsúszik szerintem. Ha valami szörpbe teszed, az is jó.

Joghurtba én csak úgy tenném, hogy az adott kanálra rácseppentem. Az a fél ampulla nem olyan sok, ha elkevered, ki tudja, nem az ragad-e épp az edény falára...

2013. máj. 18. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!