Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy oldjátok meg két 3 év...

Ti hogy oldjátok meg két 3 év körüli, kb 100 cm magas gyermek szállítását, ha két autót használtok?

Figyelt kérdés

Időnként a férjem vinni oviba-bölcsibe a gyerekeket és én hoznám el őket. Különböző irányba megyünk, két autóval. Egy ülés ára 50-70ezer ft, amit én szívesen megvennék, mert jó a töréstesztje. Ezt kettőre kiköhögjük, mert muszáj. De négyet venni?!?!

Mindenkinek van négy autósülése, ahol kettő gyerek van és két autó?! vagy tudtok valami jó megoldást, ami a rendőrnek is ok?

2013. ápr. 29. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:

ha a férjem viszi őket akkor én hazajövök munka után és gyalog megyek a gyerekért, szerencsére közel az ovi.

4 ülés az már tényleg luxus :)

2013. ápr. 29. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó megoldás lenne, de nálunk a két gyereket is két irányba kell vinni és így is utolsók lesznek, mire odaérek értük :( Szóval a gyaloglós, BKV-zós megoldás sajna nem lenne szerencsés.
2013. ápr. 29. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ikreim vannak most 3.5 évesek , és nekem is és apukának is külön kocsija van , nálunk külön oviba járnak , én viszem az egyik fiút a párom a másikat és ez haza felé is így van . Nekünk van 2 Cybex egyik az én kocsimba másik a pároméba , amit ugye az a gyerek használ aki többször jön velünk , és van egy semmi extra gyerekülésünk is , de mégis jó !

[link]

2013. ápr. 29. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Kolléganőméknél még plusszba a mama autójába is volt mert valamikor meg őment értük az oviba!Tehát összessen 6 (!!!) ülésük volt.Ő nem vitte túlzásba,középkategóriás üléseket vett pedig jelzem megtehette volna hogy mind a 6 ülés 50 e ft-os legyen mert nagyon jól állnak anyagilag!Kb 15 e ft-osakat vett használtat de jobb kategóriát!
2013. ápr. 29. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyat is láttam már, hogy a gyerekkel együtt az ülést is bevitték az oviba, és letették az öltözőben. Persze ezek nem a legmagasabb kategóriájú beépíthető székek voltak, de ha telik két kocsira, talán futja pót gyerekülésre is.
2013. máj. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!