Ti hogy oldjátok meg két 3 év körüli, kb 100 cm magas gyermek szállítását, ha két autót használtok?
Időnként a férjem vinni oviba-bölcsibe a gyerekeket és én hoznám el őket. Különböző irányba megyünk, két autóval. Egy ülés ára 50-70ezer ft, amit én szívesen megvennék, mert jó a töréstesztje. Ezt kettőre kiköhögjük, mert muszáj. De négyet venni?!?!
Mindenkinek van négy autósülése, ahol kettő gyerek van és két autó?! vagy tudtok valami jó megoldást, ami a rendőrnek is ok?
ha a férjem viszi őket akkor én hazajövök munka után és gyalog megyek a gyerekért, szerencsére közel az ovi.
4 ülés az már tényleg luxus :)
Nekem is ikreim vannak most 3.5 évesek , és nekem is és apukának is külön kocsija van , nálunk külön oviba járnak , én viszem az egyik fiút a párom a másikat és ez haza felé is így van . Nekünk van 2 Cybex egyik az én kocsimba másik a pároméba , amit ugye az a gyerek használ aki többször jön velünk , és van egy semmi extra gyerekülésünk is , de mégis jó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!