Anyukák ti milyen fogamzásgátló módszert használtok?
Mirena-m van, 1 éve rakattam fel, nekem is 2 gyerekem van. Előtte szedtem tablettát, de attól nulla lett a libidóm, utána hüvelygyűrűt használtam, de az sem jött be, majd Pharmatex-et használtunk, de amellett lett egy elhalt terhességem, a gumit meg utáljuk, sima spirált pedig nem akartam, szóval kb. az összes lehetőséget kilőttük, így maradt a Mirena.
Az ára húzós, viszont csak egyszeri beruházás, ami 5 évre szól, visszaosztva már nem is olyan vészes.
A mensim egyre kevesebb és nem is görcsölök annyira. Ugyan a libidóm nincs az egekben ettől sem, viszont ez talán annak is köszönhető, hogy sokat dolgozunk és keveset tudunk kikapcsolódni.
Szia!
3,5 éves és 9 hónaposak a gyerekeim. Nagyobbik előtt és után is szedtem fogamzásgátló tablettát, de nem szerettem, mert a libidóm 0 lett és a kedvem is rosszabb, nem rég kipróbáltam a gyűrűt, de ez is ilyen hatással volt rám. Előtte óvszert használtuk, és most is, mert a gyűrű sem vált be. Spirált is beszéltük, de én félek, hogy az is olyan hatással lesz rám, mint a tabletta és a gyűrű, úgyhogy marad az óvszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!