Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyereket hogy...

2 év körüli gyereket hogy altatjátok el?

Figyelt kérdés
Mellé fekszel mint ha aludnál, simogatod stb míg el nem alszik - vagy mese, jóéjt puszi és kimész a szobából?
2013. máj. 18. 01:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én úgy szoktam hogy fürdés után mese (Ő válaszztja ki, általában Boribon) jó éjt puszi, elmondom neki hogy szeretem és leoltom a lámpákat, simogatom a hátát meg a kis fejét. De mostanában volt hogy 1 órát is ott vagyok mellette és csak forgolódik, de nem alszik el sehogy. Volt hogy nem volt türelmem megvárni ilyenkor míg elalszik és otthagytam. És el is aludt olyankor. csak nem így akartam elaltatni. de lehet hogy nekem is be kellene vezetnem hogy nem fekszem mellé hanem csak elköszönök tőle ..
2013. máj. 18. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!