Hogy altatjátok a gyereket ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Az enyém nem alszik. Padlásszoba, 26 fok, sarkig nyitva az ablak, de hiába. Eddig csak letettem és aludt, most sír. 4 hónapos. Egy napozó van csak rajta.2010. jún. 10. 21:03
1/11 anonim válasza:
Reménytelenül:((már kivagyok néha. De sajnálom szegénykémet. Az az érdekes hogy ha leviszem a babkocsiban elalszik azonnal pedig lent még melegebb van!Ma 3szor aludt de csak is LENT!Én meg majd meg főltem :(!EGy pelus és trikóban volt egész nap.Most is egy bodyban alszik.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem csak a meleg a gond, ma annyira nyűgös volt az én babám, állandóan foglalkozni kellett vele, ha kimentem enni, inni, már nyűglődött is. Nálunk kb. 25 fok van, szóval még melege sem lehet. Télen 24 fok volt végig. Egyébként kézben altatom, de ma nagy szenvedés volt, sehogy sem volt jó neki elaludni.
3/11 anonim válasza:
Eddig jól bírja...1 éves nagy fiú, szinte sosem volt gond az altatással, csak néhány rázósabb napunk, hetünk volt. Nála is nyitva az ablak, vékony pizsi...remélem jól alszik :)
4/11 A kérdező kommentje:
Ő is aludt. Szerintem nem csak a hőmérséklet számít, hanem a hőérzet. Kint azért lengedezett egy kis szellő.
Egyébként én is gondolkodtam rajta, hogy télen nálunk 23 fok volt, fázott, csak velem aludt. A kórházban 26 fok volt, ott jól érezte magát. Akkor most miért nem? De én is sokkal melegebbnek érzem a szobát, mint a szülészeten.
2010. jún. 10. 21:25
5/11 anonim válasza:
Nekünk is rémálom volt a mai nap. 6 hónapos a lányom és mindig szépen aludt napközben. Most napok óta nyűglődik, a mai nap volt a csúcs, délután már én is elsírtam magam. 2x 20 percet aludt, a többi időt hol nyűglődéssel, hogy ordítással töltötte, ebédelni is alig tudtam tőle. Most szépen alszik, de már előre félek a holnapi naptól. Állítólag még melegebb lesz:(
6/11 anonim válasza:
Beindítottam a klímát, és ugyanúgy aludt, mint tegnap. Csak egy bodyt adtam rá.
7/11 anonim válasza:
Hidegvizes törölközö? ventillator?
8/11 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy ő is kint aludt. De éjjel csak nem lehet kint altatni. Klíma jó ötlet, csak éppen marha drága. Ventilátorra én is gondoltam, nem lesz tőle baja?
2010. jún. 10. 22:19
9/11 anonim válasza:
a ventilátor nem hűt egy fokot se,tegnap kipróbáltam,hogy betettem a gyerek szobájába 1 órát ment csak ott,de a fok ugyanannyi maradt,szóval a venti csak a hőérzetet javítja,de szerintem az csak akkor hasznos ha folyamatosan megy,de szerintem az meg nem túl egészséges egy pici babának.most mobilklímán gondolkodunk,azt beteszem lehűtöm a szobát és már mehet is aludni.
10/11 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a sorokat.A lányom 3 hónapos, és tegnap volt egy hete hogy ezt csinálja.Nem alszik,egész nap sír,nyűglődik,éjszaka többször felébred pedig nem szokott,sokszor még a kezemben sem jó Neki. Majdcsak túléljük valahogy,fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!