Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy gyerek márkás ruhában van a játszótéren? Megszóljátok? Nagyzolásnak, rongyrázásnak tartjátok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem szólom meg, ugyan mi köze hozzá bárkinek is, hogy ki hogyan öltözteti a gyerekét? Én is márkás, jó minőségű ruhákat adok a gyerekemre, ettől nem gondolom, hogy nagyzolnék...
2013. máj. 17. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem ezt a kérdést, és már annyian feltették.

Már miért szólnám meg???

Ezzel az erővel megszólhatnék egy felnőttet is, mert márkás ruhába megy bevásárolni vagy a postára, vagy mert luxusautóval furikázik, és nem egy wartburggal. Szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy mit vesz fel, vagy gyerek esetében mit adnak rá. Mindegy az, hogy felnőttről vagy gyerekről van szó. Ha elszakad vagy foltos lesz, az is az ő dolga.

2013. máj. 17. 15:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem abszolút nem izgat, ki mit visel. Ha nem fél négyzetméter a márkajelzés, észre se veszem. :)

Nekünk is rengeteg márkás ruhánk van, vateráról és turiból, mintha új lenne, de fillérekért vettem. Nem szoktam nézni, mit adok rá márkailag, de lehet, hogy most majd fogom, nehogy nagyzolósnak gondoljanak, hogy BabyGap pólója van a fiamnak :) Komolyra fordítva, remélem, nem tartják fontosnak mások sem.

2013. máj. 17. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és félreértés ne essék, a turiban sem a márkát, hanem a minőséget nézem. Ami jó anyag, nem bolyhos, kopott, műanyag, hanem kellemes, tartós viselet, azt veszem meg.
2013. máj. 17. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tartom annak, mivel a gyerek ruhája nem a szülők tényleges anyagi helyzetét tükrözi. Lehet bármilyen márkás ruha, sokan turiba, bababörzén veszik, pár száz Ft-ért. Szóval nagyzolásnak nem nevezném. Illetve csak akkor, ha a szülő még ezek után azt hiszi, hogy majd mindenek hasra esik attól, hogy a gyerek cipőjén pl- pipa van...
2013. máj. 17. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Lehet az használt is... turkálóban is előfordult márkás. Lehet h tök olcsó volt. Sőt, számos utánzat létezik, hamisított felirattal, főleg kínai áruk...

Ha meg tényleg valódi és drágán vették ,ez van... egyes emberek a presztízsre hajtanak, akár gyerekükkel is villogni akarnak... ne erre koncentrálj.

2013. máj. 18. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, hogy pl az a márkás cipő a lábán 10 ezerbe került mert újonnan van, vagy 1000-be mert használt, vagy egyszerűen ingyen volt, mert örökölte. Szóval az hogy márkás még nem jelent semmit, ezért nincs is miért ítélkezni.
2013. máj. 22. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Én őszintén szólva jobban sajnálom, ha egy rucit nem adok rá sosem mielőtt kinövi, mint azt ha elszakad elkoszolódik, mert hát azért van, hogy hordja. Szóval én csak azt nézem, hogy kénylmes legyen, pl framerban nem megyünk játszira, de nike melgítőben simán, főleg hogy kb minden rucin örökölt vagy turis, a családban csak fiúk vannak kb tripla annyi rucit kapunk mint amennyit ki tudunk használni.
2013. máj. 25. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!