Ha csak kicsit van letapadva a kukija a kisfiamnak ezzel mit csinálnak?
Ne is engedd,hogy piszkálják.Elmondom Neked,hogy az és fiamnak is mindíg csak egy kicsit volt letapadva.Állandóan húzgálták/kb évente 2x/,a Védőnő,a gyerekorvos,2x sebész,mégis mindíg újra visszatapadt,hiába húzgáltuk lelkiismeretesen.Műtétet nem igényelt,mert csak minimális volt,és egy kis rántásra felhúzható volt.A krémet nekem nem ajánlották,azt mondták,hogy nem sok haszna van.
Nos 1 hónapja csináltattam meg neki,remélem utóljára,mivel most ment elsőbe.
A mai eszemmel,nem engedném,hogy állandóan huzigálják,neki,inkább jobb lett volna,ha csak 1x csinálják meg idősebb korban,de akkor már véglegesen.
és az elsős fiad hogyan tűrte a dolgot? mármint hogy visza húztad?
mert az én fiamat mikor még volt ilyesfajta próblámánk egy egész kosárcsapatnak kellet lefogni
Nem én húztam vissza,hanem a Védőnő.Nekem nem engedte volna...
De meglepően jól viselte,igaz azt hitte,hogy csak megnézi,mire észbe kapott,már fenn is volt a bőröcske.
Pedig mondtam,hogy majd felhúzzák de természetesen akkor sem figyelt arra amit mondok Neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!