4 évesnek 16" vagy 18"-as biciklit vegyünk?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:23
1/7 anonim válasza:
Kisfiam 3. szülinapjára-1 hete-kapott egy 16" bicajt.99 cm magas.Még picit nagy neki úgy h teljesen leengedték neki a nyerget.Szerintem elég neki a 16", de ez függ a magasságától is.
2/7 anonim válasza:
Csak is 16 bicajt érdemes venni szerintem .
3/7 anonim válasza:
3,5 évesemnek 16osa van, 105cm, picit nagy még neki, de 14es kicsi lett volna.
a 18as iszonyú nagy szerintem :)
4/7 anonim válasza:
16-os,a lányom tavaly,4 éves szülinapjára kapta a biciklit akkor volt 107cm,nagyon volt neki.Tavasszal már tekert vele,és feljebb is kellett már állítani az ülést.
5/7 anonim válasza:
Mindenképp 16-ost!
A fiam 6,5 éves, kb 4 évesen kapta a biciklijét. A legalsó állás már kicsi, de a 18-as még neki is nagy lenne..
6/7 anonim válasza:
4 évesem 16-ost kapott most. 113 cm magas, ez jó neki még egy darabig. Igazából azt hittük, hogy idén még jó lesz a 12-es, de azon már elég hülyén nézett ki a magassága miatt, ezért vettünk egy nagyobbat.
18 szerintem még nagy és nehéz lenne.
7/7 anonim válasza:
A 16-os bőven elég, a 18-as nagyon nagy lenne, még ha magas is a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!