4 évesnek milyen biciklit vegyünk szülinapjára?
Első körön elmondom milyet ne:
Ne vegyél biciklit intersportban, hervisben, coraban, tescoban.
Mi tavaly megvettük az intersportban 29.990 Ft-ért a 14-es biciklit (a hervisben ugyanilyen van,csak más a neve) a kislányomnak, hogy ennyiért már biztos szuper...
Hááát, 1 hét múlva visszavittük mert a pedál nem forgott, azt kicserélték. Idén mivel nőtt a gyerek megemeltük (volna) a kormányát, amit kb. 3 cm-rel lehetett megemelni, így szegénykém csak nagyon görnyedve tud ülni rajta. Most mi is bicikliket nézünk, a hauserek nekem tetszenek, csak már nem szeretnék ennyire drágát.
Mindenképpen olyan biciklit vegyél, amelyiknek a kormánya U alakú, magas, mert azt lehet előre-hátra is dönteni, és kényelmesen egyenes háttal tud rajta menni a gyerek. Nézzétek meg mennyit lehet emelni a kormányon, ülésen. Attól függően, hogy milyen magas a gyerek, esetleg szerintem már gondolkodhatsz 16-os méretben is.
Szerintem inkább kerékpárboltban, vagy bizományiban nézz szét, ne multikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!