Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek kisfiúnak 2....

Mit vennétek kisfiúnak 2. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Barátnőm kisfia.Mindennapos kapcsolatban vagyunk, gyerekeink együtt játszanak. A kisfiú minden játékot tönkretesz, könyveket eltépi, mindent földhözvág, mindenre rá/beleül. Ha nálunk vannak az én gyerekeim játékait is tönkrevágja. Nincs egy ép játéka. Anyjáék, csak azt mondják neki, hogy nem szabad, de ennyi. Az én gyerekem nem ilyen. Én ha nem szépen játszik valamivel, azt elveszem. Ami még nem neki való, azt elrakom későbbre. A nyári játékokat télre elraktam a padlásra, nem ázott, fagyott kint. Szóval veszek neki valamit nyílván, mert így szoktuk meg, de sajnálni fogom ha 2 hét múlva már nem lesz feje, nem szól, vagy éppen már meg sincs ,mert ki kellett dobni.Tanács? Az anyjával hiába beszélek erről, ők alig vettek neki valamit, szinte mindent kaptak, úgyhogy nagyon nem érzi át, hogy pénzbe került. Meghát ő is látja, hogy minden játék ramaty, mégsem szól, tehát akkor gondolom nem érdekli.
2013. ápr. 8. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Építő kockát. Olyat mint a duplo, csak olcsóbbat. :)
2013. ápr. 8. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:

A fiamnak szintén második szülinapra ezeket vettük (és kapta):

- tőlünk: motor, a régit kinőtte, tavasszal, nyáron úgyis ezt fogja nyúzni. Két labda, homokozó és kinti játékok. Fém kislapát és gereblye, ma már azzal segített virágot ültetni, tönkretehetetlen! :)

- egyik nagyszülő: pólók, melegítőnadrág, kisebb autók és kinder csoki (ez utóbbi a nagybácsiktól)

- másik nagyszülők: aszfaltkréta, zsírkréta, kifestő, zoknik.

Nálunk szerencsére vigyáz a gyerkőc a játékaira, nem egy törős-rombolós típus. Viszont a mi baráti körünkben is van ilyen gyerek, oda vittem két pólót, kis édességet, és egy kis dobozos legót. Ha a szülők sem törekednek arra, hogy megtanítsák, hogyan vigyázzon a holmijára, ott nem sokat tehetsz. Vagy viszel olcsóbbat, amiért "nem kár", vagy olyasmit, ami elvileg törhetetlen.

2013. ápr. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!