Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beutalták a gyereket a terület...

Beutalták a gyereket a területileg illetékes kórházba vizsgálatra, de nem akarják megvizsgálni. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 09:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Beutalták és nem hajlandók megvizsgálni? Mit mondanak miért? Mivel utalták be a gyereket?
2013. máj. 15. 09:49
 2/19 anonim ***** válasza:

Több infóra lenne szükség.

Mert ha van egy beutalód, és az adott kórházhoz tartoztok területileg, akkor fogadniuk kell.

Hacsaknem van valami, amit most nem írtál. Kell, hogy oka legyen. Mivel indokolták?

2013. máj. 15. 09:50
 3/19 anonim ***** válasza:

ott az orvos és közli, hogy nem? Mire fel? Csak nem borítékra vár?

Ki van akasztva mindenhol a betegjogi képviselő elérhetősége, hívd fel.

2013. máj. 15. 09:51
 4/19 anonim ***** válasza:
minden kórháznak van betegjogi képviselője,de lehet,hogy az is elég,ha megkéred,hogy adja írásba,hogy elutasítja és,hogy miért.
2013. máj. 15. 09:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne mozdulj addig, amíg írásba nem adják, hogy miért nem vizsgálják meg. Meg vedd fel a telóddal.
2013. máj. 15. 09:57
 6/19 A kérdező kommentje:
Azért nem vizsgálják meg, mert kevés az orvos és sok a beteg. De nem hiszem el, h nem lehet odaírni a lista végére a gyereket. Én megértem, h sokára van az időpont, de hogy egyáltalán nincs??
2013. máj. 15. 09:59
 7/19 anonim ***** válasza:
pénzt akarnak szerintem,akkor mindjárt előre vennének. hihetetlen
2013. máj. 15. 10:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha sürgős, kötelesek megvizsgálni időpont nélkül is (ilyen esetben a háziorvosnak rá kell írnia a beutalóra, hogy sürgős!!), max ki kell várni a rendelés végét, de ha nem olyan sürgős és előjegyzés alapján működik(pl. egy allergiavizsgálat, stb.), akkor időpontot kell kérni, ez nálunk is így van.
2013. máj. 15. 10:15
 9/19 A kérdező kommentje:
Én nem akarom, h előrevegyenek, csak egyáltalán hogy jegyezzenek elő. Telefonba ígérjek lóvét?? Nevetséges.
2013. máj. 15. 10:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem sürgős, de egyáltalán nem akar időpontot adni, ez a bajom. Semmikorra!
2013. máj. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!