Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok a gyerkőcnek immuner...

Mit adtok a gyerkőcnek immunerősítőnek?

Figyelt kérdés
Már nem tudom mit adjak, állandóan meg van fázva. 4 éves
2013. máj. 13. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadótól kérdezném,hogy ezt a cseppet orvos írja fel?Én azt olvastam róla,hogy 14 év alatt gyerek nem szedheti.A KÉRDÉSRE VÁLASZ,NEKÜNK NAGYON JÓL BEJÖTT tavaly a béres csepp,de aztán elkezdett tőle fájni lányaim hasa.Aztán a cebion multit adtam nekik,de az nem volt olyan jó.
2013. máj. 14. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Azert irjak ra, mert 14 even alattiaknal nem teszteltek. A haziorvos azt mondta, hogy ki kell probalni, ha nem allergias ra, akkor nyugodtan adhatom neki. Pl. a landzsas utifu szirupra is az van rairva, hogy 3 even alulinak nem adhato, megis sokan adjak. Van aki allergias lesz ra, van aki nem.
2013. máj. 15. 07:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a mandula kivétel (3 éves korban) és az ImmunoGlukán nevű szirup segített.
2013. máj. 15. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nalunk a mandula kivetel sem segitett.
2013. máj. 15. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!