Mit adtok a gyerkőcnek immunerősítőnek?
Figyelt kérdés
Már nem tudom mit adjak, állandóan meg van fázva. 4 éves2013. máj. 13. 16:15
2/14 anonim válasza:
Cebion Multit. A nagynak grépfrútmagolajat, nem tudom, hogy 4 évesnek adható-e. Amikor kisebb volt, Echinacint kapott.
3/14 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos írta fel, kúraszerűen kell adni, arra már nem emlékszem pontosan, hogy hány hetente kellett ismételni, de a patikában biztos tudják.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem eszik annyi gyümit, egy nap fél almát talán bele tudok eröltetni.
2013. máj. 13. 16:25
5/14 anonim válasza:
Multi tabs immuno kid, és száraz sószoba. Amikor már 4 hónapja szinte folyamatosan beteg volt a fiam, ezek segítettek.
Az enyém sem eszik gyümölcsöt, de érdekes módon nagyon szereti a hagymát (lila, zöld, fokhagyma), azt eszi rendszeresen.
6/14 anonim válasza:
Actival Kid plusz mellé C vitamin. Nem mondom, hogy azóta nem volt beteg, de sokkal hamarabb gyógyult, és nem volt olyan súlyos sem.
7/14 anonim válasza:
Vettem egy Salin sógépet, azóta nem volt beteg és nem volt azóta kruppos rohama sem :)
8/14 anonim válasza:
Ebédekhez kis fokhagymát darálok nyersen. Már 1 éves kora óta. Sosem beteg, igaz, nem jár közösségbe sem (2 éves), de azért játszótér, nagy boltok vannak, ahol járunk + férjem hazahoz néha ezt-azt. Emellett C és D vitamin, néha méz, aloe vera.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. máj. 13. 18:53
10/14 anonim válasza:
A fent írtakat mind kipróbáltuk, és még többet is. Nem használt semmi!!!! Csak pénzkidobás volt. Amióta echinacea cseppeket és C vitamint kap, semmi baja nincsen (4 és fél éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!