Ti mennyire engeditek a kicsit a nagyszülőkkel az utcára? 2 éves lesz.
Mi kisvárosban lakunk. Anyum nyugodtan viheti, mert tudom, hogy odafigyel rá. Pedig hidd el, hogy őt sem kell félteni ha kényeztetésről van szó. Most épp anyósommal van, tőle jobban féltem. Azt hiszem, hogy ő is ismeri a saját határait, mert egy olyan helyet találtak játszásra, ami biztonságos, jól elzárva a forgalomtól. Addig pedig kocsiban tolja. Most 22 h és örökmozgó.
Ha annyira félted, akkor menj velük párszor sétálni, de közben próbálj meg lemaradni és figyeld őket, lehet megnyugszol :-)
Te ismered a nagyszülőket.
Igen, én rájuk merném bízni 16 hósomat, bár anyósom túlságosan is mindig a gyerek seg*ében van. Konkrétan az udvaron sem engedi el a gyerek kezét, ami engem baromira idegesít, nem hagyja a gyereket semmit csinálni egyedül, mert 1 lépésre ott van mögötte, még akkor is ha a gyereknek épp nagydolga van.... Szóval ő tuti nem hagyná hogy kifusson az útra vagy hasonló. De ez meg a másik véglet, ez is katasztrófa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!