Van valakinek Meteor Malibu autósülése? Vélemény róla?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 13:14
11/16 A kérdező kommentje:
Ja és átutaltam a pénzt, másnap reggel 9kor már hozták is az ülést! Nagyon gyorsak votak!
2013. máj. 17. 14:10
12/16 anonim válasza:
Szia!
Tegnap este én is megrendeltem,de kicsit csalódott vagyok,mert azt írták a visszaigazoló emilben,hogy pénteken szállítják ki:(
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a pénz beérkezésének másnapján szállítani fogják.
2013. máj. 22. 07:58
14/16 anonim válasza:
Szia!
Pénteken meg is érkezett, tényleg szupi, bár még az autóba nem próbáltuk, mert szerelőnél van, de remélem oda is megfelelően illeszkedik majd.
Ami nekem kicsit fura volt,hogy ha nincs az ülés megtámasztva,akkor felborul:( az előző ülésünk nem volt ilyen
15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem azért borul fel, mert ugye dönthető. Mondjuk még nem próbáltam ki ezt a funkciót.
2013. máj. 25. 17:43
16/16 DeeJ válasza:
Kedves előttem szólók!
Érdekelne, h kipróbáltátok e már a háttámla döntését? Menet közben is lehet, ha épp bealszik a gyerkőc?
Köszi előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!