Mit szóltok az alábbi játszóteres történethez? Ti mit tettetek volna?
2 éves gyerek makacsul áll a csúszda létrájának alsó fokán, anyja kéri, menjen onnan, mert más gyerek szeretne csúszdázni. Nem megy, anyuka feladja, hagyja, hogy a gyereke ott maradjon, ezzel elérve azt, hogy az ott lévő többi gyerek nem tud csúszdázni.
65 éves nagymama úgy oldotta meg, hogy 2,5 éves iker unokáit ezerszámra emelte fel a csúszdára, hogy lecsúszhassanak. Az anyuka (a makacs gyerek anyja) megköszönte a ziháló nagymamának, hogy nem kellett a gyerekét megnevelni.
Egy pillanatra lépett le a gyerek, akkor egy harmadik kislány elkezdett felmászni, erre makacs gyerek nadrágjánál fogva húzta vissza a picit.
Vélemény?
Ezt az én fiam (3 éves) is csinálta már. Elég makacs időszakában van... Az volt a "gond", hogy nem engedtem meg neki, hogy állva csússzon. Szépen levettem, ordított két percet. (haza nem mentünk mert a 4 évesem szépen eljátszott) Utána a kicsi is lenyugodott és játszott tovább.
Egyébként rám pedig azért néztek ferde szemmel az anyukák, hogy hagyom sírni. Oké, tudom hogy nem nagy élmény hallgatni egy hisztit, de nála nem használ ilyenkor a szép szó, feleslegesen nem koptatom a számat, magától kell lenyugodjon, utána ér el hozzá amit mondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!