Hajmosás gondok?
A nagyobbal nincs gondom, a kicsivel volt. Egy nagyobb tönkrement törölközőt anyukám úgy tudott menteni, hogy az ép darabokból kettőt szépen beszegett, így van két "kistörcsi"-nek hívott két tenyérnyi törölköző. Amikor hajat mosunk, akkor a lányom hátrahajol és ezt a pici törölközőt a szemére teszi.
Ez pont az a méret, ami pont takarja a szemét, viszont engem nem zavar ha mosom a haját.
Úgyhogy nálunk "kistörcsi" előkészítésével kezdődik a hajmosó ceremónia.
Nekem is már csak ülve engedi.
Én magyaráztam, magyaráztam, napokig, vagy hetekig? nem is tudom... nagyon finoman, szépen, hogy döntsd hátra a fejed anya tenyerébe, dugd be a 2 ujjaddal a füled(mert nekem ez is a baja volt) nézd a plafont, nagyon finoman eresztem a vizet, ne mocorogj, ne félj, anya vigyáz, és itt a törülköződ is...
Egy ideig semmi foganatja nem volt, de aztán párszor beültem mellé, és a férjemmel modelleztük neki a dolgot, így lassan megértette.
Nem mondom, hogy mindig sírás nélkül megússzuk, de ez már csak sírás, és nem kapaszkodós, menekülős, karmolós hisztéria, amivel nem tudtam mit kezdeni...
Talán hajmosókarikának hívják,nem rég láttam én is a neten,keress rá! Az én babám még pici, de első ránézésre praktikusnak tűnik.
Ez nagyon jó amit a 4.-ik linkelt és találtam olcsóbbat!
Szerintem én rendelek is kipróbáljuk!
2.-ik voltam!
4. vagyok,
Nem néztem árat, csak gyorsan belinkeltem hogy egyáltalán mire gondolok :) Azért kíváncsi vagyok, ha kipróbáljátok, hogy tényleg jó-e!
2,5.-ik vagyok!
Jujj nem azért linkeltem,hogy rádcáfoljak,hogy találtam olcsóbbat!Én csak megőrültem annak amit linkeltél mert én még ilyen kalapot nem is láttam soha nem is hallottam róla soha és gyorsan rákerestem a teszen!
Tegnap meg is rendeltem egyett,hétfőn érkezik meg postán ha érdekel kedves kérdező hogy javult-e a helyzet hajmosásügyben akkor megírom!
4.
Ha a kérdezőt nem is, minket biztosan érdekel :)
Köszi mindenkinek!
Sajnos nálunk sem a törölközős sem a hajmosókarikás változat nem vált be. :(
Remélem nálatok nagyobb sikere lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!