Hajmosás gondok?

Figyelt kérdés
Ti hogy mossátok a gyermekeitek haját?Úgy értem,hogy rettenetesen harcol ellene a lányom(2.5 éves)Nem hajlandó a hátára dőlni,csak ülve lehet mosni neki,de ugye akkor az arcába folyik a víz és ettől olyan nagy harc a hajmosás,hogy már nem tudom mit csináljak. :(
2013. máj. 9. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:

A nagyobbal nincs gondom, a kicsivel volt. Egy nagyobb tönkrement törölközőt anyukám úgy tudott menteni, hogy az ép darabokból kettőt szépen beszegett, így van két "kistörcsi"-nek hívott két tenyérnyi törölköző. Amikor hajat mosunk, akkor a lányom hátrahajol és ezt a pici törölközőt a szemére teszi.

Ez pont az a méret, ami pont takarja a szemét, viszont engem nem zavar ha mosom a haját.

Úgyhogy nálunk "kistörcsi" előkészítésével kezdődik a hajmosó ceremónia.

2013. máj. 9. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
detto nállunk is!3 éves a fiam és még én sem jöttem rá,hogy lehetne ordítás nélkül végig csinálni egy hajmosást!Én is próbálkoztam ezzel a törölközős megoldással de az se jött be!Akkor is visít!
2013. máj. 9. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is már csak ülve engedi.

Én magyaráztam, magyaráztam, napokig, vagy hetekig? nem is tudom... nagyon finoman, szépen, hogy döntsd hátra a fejed anya tenyerébe, dugd be a 2 ujjaddal a füled(mert nekem ez is a baja volt) nézd a plafont, nagyon finoman eresztem a vizet, ne mocorogj, ne félj, anya vigyáz, és itt a törülköződ is...

Egy ideig semmi foganatja nem volt, de aztán párszor beültem mellé, és a férjemmel modelleztük neki a dolgot, így lassan megértette.

Nem mondom, hogy mindig sírás nélkül megússzuk, de ez már csak sírás, és nem kapaszkodós, menekülős, karmolós hisztéria, amivel nem tudtam mit kezdeni...

2013. máj. 9. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Talán hajmosókarikának hívják,nem rég láttam én is a neten,keress rá! Az én babám még pici, de első ránézésre praktikusnak tűnik.

[link]

2013. máj. 9. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó amit a 4.-ik linkelt és találtam olcsóbbat!

[link]

Szerintem én rendelek is kipróbáljuk!

2.-ik voltam!

2013. máj. 10. 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:

4. vagyok,

Nem néztem árat, csak gyorsan belinkeltem hogy egyáltalán mire gondolok :) Azért kíváncsi vagyok, ha kipróbáljátok, hogy tényleg jó-e!

2013. máj. 10. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

2,5.-ik vagyok!

Jujj nem azért linkeltem,hogy rádcáfoljak,hogy találtam olcsóbbat!Én csak megőrültem annak amit linkeltél mert én még ilyen kalapot nem is láttam soha nem is hallottam róla soha és gyorsan rákerestem a teszen!

Tegnap meg is rendeltem egyett,hétfőn érkezik meg postán ha érdekel kedves kérdező hogy javult-e a helyzet hajmosásügyben akkor megírom!

2013. máj. 11. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:

4.

Ha a kérdezőt nem is, minket biztosan érdekel :)

2013. máj. 11. 16:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Sajnos nálunk sem a törölközős sem a hajmosókarikás változat nem vált be. :(

Remélem nálatok nagyobb sikere lesz!

2013. máj. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!