Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Komoly gondok vannak a 20...

Komoly gondok vannak a 20 hónaposommal?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Aggódom nagyon a kisfiamért.Most lesz 20 hónapos,nem tudom,hogy ez mennyire normális,hogy:nem szereti,ha ölembe veszem,egyáltalán,nem igényli hogy simogassam,az esti alvásnál sem.Ha simogatom a fejét ellöki a kezem.Nem bújik,nem ül 10 percnél tovább,játszani nem lehet vele mert egyszerűen nem köti le a játék 3-5 percnél tovább.Inkább járkál utánnam egész nap ahol én vagyok ott van Ő is,pakol,járkál..Barátságos,simán elalszik a nagyiknál.Már az is eszembe jutott,hogy talán nem szeret.Vagy nem tudom,de nagyon bánt :(. Baj lenne a kisfiammal??Ha tudtok adjatok tanácsot!
2013. márc. 7. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nagyon nagyon szabadságot akar. Ne simogasd ne ölelgesd csak ha oda megy és igényli.

Mi van akkor ha megüti magát és fáj?

Ennyi idös gyereknél az az együtt játszás, hogy te építesz pl legóbol ö meg néha néha oda megy és lerombolja vagy 2-3 kockat össze rak.

2013. márc. 7. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem sincs semmibaj vele, az én lányom is hasonlo csak ö már 3 éves. Ha ne bir egyedül valamit akkor sem engedi hogy sebitsek inkább meb sértödik vagy meg haragszik és elvonul a másik szobába. Sürübben mond neki hogy szereted, nálunk ez van én mondom neki és a válasz az rá hogy ö is, annál jobb nincs mikor ez mondja. És egy idö után már magátol fogja mondani. Ne aggodj nincs vele semmi gond.
2013. márc. 7. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Enyém is ilyen, de mióta bölcsis lett sokat javult a helyzet.
2013. márc. 7. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én 2 évesem is ilyen volt amíg el nem kezdtük a bölcsit. Azóta le sem tudom vakarni magamról. Addig a Mama volt a minden, most meg úgy kell "át lökdösni" hozzá, mert nem akar itt hagyni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire ragaszkodó lesz, én is azt hittem, hogy engem nem szeret annyira, mint anyukámat, de ezek szerint mégis :DDD
2013. márc. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!