Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős gyerek tudja már...

Mennyi idős gyerek tudja már betakarni magát?

Figyelt kérdés
Sokszor látom itt, hogy felébred pl. egy három éves és szól, hogy be kell takarni. Mikortól nem szól, hanem tudja, hogy megfogja a takarót és magára húzza? Vagy ez inkább csak jobb neki, nem az, hogy egy annyi idős még nem "képes" rá?
2013. máj. 9. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kétévesem már pár hónapja betakarja magát. Én lefekszem mellé, énekelek neki, és 10 percen belül alszik. Szerintem ez esetben nem arról van szó, hogy ügyetlen lenne a kisgyerek, hanem arról, hogy ez is egy kapcsolattartás anyával. Ő így szokta meg, a kis szívének jól eső érzés, ha anya betakargatja.
2013. máj. 9. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kétévesem is betakarja magát éjjel, ha fázik.
2013. máj. 9. 12:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, hogy az furcsa lenne, ha azért nem tenné, mert nem tudja.
2013. máj. 9. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én két évesem meg be tud takarózni, de szerintem éjjel félálomban könnyebb neki szólni. :)
2013. máj. 9. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Még nem volt 2 éves a fiam,de már simán betakarta magát.Biztosan képes rá a 3 éves max anyucit könnyű rángatni,hát mindenért szól.
2013. máj. 9. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!