Extra hisztis gyereket hogy tudtok fegyelmezni?
Alapvetően nem figyelek ilyenkor, és megunja előbb-utóbb a hisztit, és abbahagyja.
De volt pár olyan alkalom, amikor nem hagyhattam figyelmen kívül a hisztit, mert pl. verte a fejét az asztalba...
Na, olyankor gáz, nem gáz, én lemostam az arcocskáját. Nem durván, és nem állítottam be a zuhany alá, de azért vizes kézzel jól áttöröltem az arcát.
Kb. 2-3 alkalom volt ilyen, és azóta nincsenek durva hisztik!
S egyre könnyebb lesz, ha már ki tudja még jobban fejezni magát, mert azt ne felejtsük el, hogy a hisztivel tudják magukat kifejezni most még (ha valami zavarja őket, ha nem úgy történik a dolog, ahogy szeretnék), és ilyenkor kicsit önkívületi állapotba kerülnek. Tehát ki kell zökkenteni őket ebből most még.
Később pedig meg is tudjátok majd beszélni, és anyai érvekkel jobban fog menni, ha már jobban meg is érti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!