Miért kérdezték meg óvodai beiratkozásnál, hogy "beszél e a gyerek", ill. hogy "szobatiszta e"?
A beiratáskor nálunk is kérdezték, hogy beszél-e a gyerek, és szobatiszta-e? Nálunk is úgy van, hogy most alakul, de szeptemberre tutira az lesz. MOndtam is a titkánrőnek, hogy nem tudom még beírni, hogy szobatiszta, de már éppen afelé tartunk, és mire kezdődik az ovi, addigra már biztosan meglesz a szobatisztaság is. Nekem pl azt mondta a titkárnő, hogy nem baj, ha nem szobatiszta még a gyerek, egy-egy bepisilés mindenhol előfordul.
De egyébként a fiamra most jelenleg csak éjszakára kell pelenka, már a délutáni alvásnál sincs szükségünk rá, így biztos, hogy szeptemberig ez is megoldódik.
Ezek ilyen alap kérdések.
Nálunk a másik fiamnál az a hosszú kitöltős kérdőív a gyerekről már csak akkor volt, mikor megkaptuk hogy felvették, és az ovonénik jöttek családot látogani, akkor odaadták, hogy töltsük ki és vigyük majd nekik vissza, mert ebből sokmindent megtudnak ők is a gyerekről. Még olyan kérdés is volt, hogy pl simán vagy császárral született.... :))
Ja- és gyereket nem kellett vinni beiratásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!