Székrekedés-szorulás-dugulás? Bővebben lent, sűrgős
lányom 4 éves.tegnap a kh-ba is voltunk mert egy kb 8cm átmérőjűre kitágult a feneke,de a fél kaka visszament.a másik fele a kezembe maradt.
Szegény egész nap sírt,és a kh kapott pezsgőskúpot,attól 10 percen belül jött 2db kis kemény kaka,és kicsi hasimars.megnézték azt mondták nem tapintható kaka már.
De ma egész nap megint szenved,valami szúr neki azt mondja,2 percenként szalad a bilire,de nem jön kaka.
kapott glicerines kuott attól sem indult be.És ma du-án kb 3 órakkor lavela hashajtót,és eddig semmi kaka.
Levest-akizviát,szilvabefőtett evett ma,és kb 0.5 l vizet ivott csak.
Mit tegyek????minden dokit felhivtam.és beöntést is kapott itthon,és semmi.
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!
Paraffin olaj, Levolac, Duphalac szirup, és lehet kapni aszaltszilvalevet (gyógyszertár, drogéria), az is nagyon jó. Néha szoktam adni a fiamnak Guttalax-ot.
De orvos lássa, mert lehet tényleg lenyelt valamit, az szurja.
Örülök, hogy megúsztátok.
Unokaöcsémnek ilyen miatt 4 napig beöntést adtak minden nap többször mert tele voltak a belei, mivel okos anyósom állandóan csokival és kakaóval tömte, hogy legalább valamit egyen(kedvenc unokája)...., de azóta sem tanultak a dologból és ugyan úgy etetik mindenféle szeméttel a gyereket. Sógornőm meg leszarja, nem szól az anyjára. Az én lányom szerencsére nem édesszájú és keveset is találkoznak (engem utálnak már)de nem is baj, legalább itt nem követhetik el ezt a hibát:-)Eddíg húsvétkor jártunk hasonlóan (kkor volt 20 hós), mert akkor tele sikerült tömni csokitojással a lányomat és csak a 3. nap sikerült kakilnia,de akkor is a guttalax segített csak, és nagyon sírt mikor kijött a dugó.
Neked meg azért tanácsolnám, hogy egyen joghurtokat, gyümölcsöket és sok-sok folyadékot a kislányod ezentúl, nehogy megint így járjon szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!