Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Gripe Water jó lehet akkor...

A Gripe Water jó lehet akkor is, ha a gond a székrekedés?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem ismerem, sosem használtunk, de már mást nem tudok kitalálni, az étkezéssel kapcsolatban mindent kipróbáltunk már, minden másnap van kaki, viszont legtöbbször brutálisan kemény, alig tudja kinyomni a kisfiam. Hashajtót meg nem szeretnék adni, és amúgy sem lehet álladóan. A fenti termék hogyan segíti elő az emésztést? Segítsetek légyszi! Ja, 17 hónapos a fiam!
2010. dec. 11. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kisfiam 6 hónapos koráig használtuk, aztán volt egy bő másfél hónap, miután abbahagytuk, és napokig sem volt kaki. Először azt hittem, örökletes lehet valakitől a családban, de aztán rájöttem, hogy hozzászokott a szervezete, és anélkül ennyi ideig nem nagyon tudott kakilni. Úgyhogy csak ennek fényében tudom ajánlani, de így inkább azt mondanám, hogy ne ezt használjátok. Ami nekünk ebben a "válságos" időszakban segített, az néha-néha a Laevolac szirup (nem minden nap, csak ritkán, nem lesz tőle kemény a kaki, és ha az előírt mennyiségben használod, akkor nem okoz hasmenést), még ennél is ritkábban, a végső elkeseredés után: glicerines kúp. Aztán elkezdtem szilvát adni a kisfiamnak, az segített egy-két napig, végül kipróbáltuk a Mira baby vizet, ami 100 %-ig bevált, nem gyógyszer, nem hashajtó, és mégis segített. Szerencsére ma már az sem kell. Utóbbit sokkal inkább tudom ajánlani, mint Gripe Water-t, mert ehhez tényleg nem lehet hozzászokni sem. Gripe Water csak akkor, ha hasfájós - mi arra használtuk -, de gondolom, nálatok ez már nem áll fenn. Ja, és az ár sem mindegy azért, egy üveg Gripe Water majdnem 2000 Ft, és nekünk hat napig volg elég, egy üveg Mira víz meg nem volt 400 Ft... Remélem, tudtam segíteni.
2010. dec. 12. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, lemaradt, de nagyon fontos: sok-sok-sok folyadék!!!
2010. dec. 12. 00:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, kipróbáljuk a gyógyvizet, remélem segít.
2010. dec. 12. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is a leavolac megy meg a mira baby. Egyikhez sem lehet hozzászokni, de legalább nem alakul ki a dugó a kemény kaki miatt. A vizet reggel adom, belerakom kubu-ba vagy valami gyümölcslébe és akkor lecsúszik.

2010. dec. 12. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is. Laevolacot használtunk már, akkor jó volt a kaki állaga, de amikor abbahagytuk, pedig egy teljes üveggel megivott belőle, hamarosan megint kemény lett a kaki. Mira vizet ma kerestem, egyenlőre nem kaptam, most kipróbálom a tejcukrot, a Tescoban vettem ma, állítólag ez is serkenti az emésztést, és jó hatással van a székrekedésre. De a Mira babyt is meg fogom venni, ha találok valahol.
2010. dec. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!