Tennél e jelentést arról a gyámügynek, ha láttnád, hogy egyik ismerősöd aki örökbefogadta a gyerekét csúnyán rákiabált a gyerekre, gyámügyhöz forduljak?
Haha, az ilyenektől mentsen meg a jó ég mindenkit, mint te. A gyereket ha már örökbe fogadta, nem rábízták, hanem az övé lett.
Én is kiabáltam már a sajátjaimmal, sőt, volt, hogy üvöltöttem.
Foglalkozz a saját dolgoddal.
Ha ilyennel mennél be valahova, körberöhögnének.
Szóval szimplán irigy vagy, mert neki már sikerült.
Inkább magadra koncentrálj.
Szánalmas, hogy amiért neked nem jön össze, inkább elvetetnéd mástól, hogy szenvedjen ő is. Jézusom...
Úristen, az ilyeneket le kéne lőni! Mégis mit képzel magáról. Örüljön, hogy kapott egy gyereket, hogy merészel rákiabálni, annak a gyereknek mostantól mindent szabad, mindent el lehet nézni. Azonnal irány a gyámügyhöz. Hátha te kapod meg szegény kisgyereket.
Aztán ez járjon ám a fejedben neked is, amikor éppen ugyanezt tennéd bizonyos helyzetben!!!
Szerintem meg igenis jelentsd be a gyámügyön, hogy az anyuka kiabált a gyermekével. De a rendőrségre is elmehetnél feljelentést tenni, hátha a gyámügy és a rendőrség együtt eléri, hogy az anyuka többet nem fog a kicsivel kiabálni. :)))
Bocs, nem tudtam kihagyni!
Ha kiabálásért minden szülőt feljelentene a szomszédja, és ezért el is vennék a gyereket, azt hiszem nem sok családban nevelnének gyereket, mindegyik bent lenne a gyermekotthonokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!