Szerintetek normális az, hogy a kilenc éves kislányom még szeret babázni?
Figyelt kérdés
Szerintem ez teljesen normális, de kiváncsi lennék más véleményére is, mert egy ismerősöm a babázás miatt azt mondta rá, hogy el van maradva. Minden más érdekli, de néha szívesen eljátszadozik a barbie babáival. Szerintetek igaza van az illetőnek?2013. máj. 7. 16:20
11/19 anonim válasza:
Igen normális a kislányod őrüj neki ,az ismerösöd viszont nem normális .
12/19 anonim válasza:
A 17 éves lányom néha együtt babázik a kisebb(7 éves)lányommal.Aranyosak együtt.Biztos vagyok benne hogy a kicsi még 2 év múlva is babázni fog.A nagylányom is babázott ennyi idősen,még később is.
13/19 anonim válasza:
Ú ennyi idősen még bőven babáztunk, két évvel idősebb volt unokatesóm vele is. 13 és fél voltam, mikor az első nyár volt, mikor nem babáztunk unokatesómmal, akkor "regényt írtunk".
Annyi, hogy a végére inkább csak rendezkedtünk, öltöztettük őket, nem annyira babáztunk, de még a mai napig is imádom nézegetni, rakosgatni azt a rengeteg bútort meg mindent.
14/19 anonim válasza:
11 èves lànyom is babàzik nèha a 8 èves hugàval.
15/19 anonim válasza:
A barátnőm és az én 11 évesem is babázik. Sőt, én 12 évesen is babáztam, és normális felnőtt lettem.
Mitől van elmaradva az ismerősöd szerint???? Mégis mit kellene csinálnia egy 9 évesnek????
16/19 anonim válasza:
Miért? Mit kéne csinálnia 9 évesen? Inni, bulizni és szexelni? Aki ezért megszólja a kislányodat, hogy babázik, az nem normális!!!
17/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs igaza. Nem kérdeztem, hogy szerinte mit kéne csinálni 9 évesen, mert nagyon rosszul esett. Viszont azt látom, hogy ő nagyon sietteti mindenben a gyerekét, aki még csak óvodás. Szinte verseng, hogy az ő gyereke mindent előbb csinál mint az átlag és ezzel dicsekszik. Pl. korán bilire szoktatták, szobatiszta lett, viszont most visszaüt a dolog, mert éjszaka el kezdett bepisilni és most újra pelenkát adnak rá.
2013. máj. 8. 14:12
18/19 anonim válasza:
Legközelebb, ha feljön, akkor mondjad, hogy még pelenka van a rajta éjszaka? Hát már nem kéne rajta legyen, el van szegény maradva.
19/19 anonim válasza:
Az ilyen szülők annyira gázak. Nem attól lesz belőle jobb anya, hogy a gyereke hamarabb lett biliztetve, mint a többi gyerek. Majd ha kamasz lesz a gyerekéből, akkor fog ez igazán visszaütni, menne ilyen 10-12 évesen bulizni, jön a cigi, alkohol, szex problémakör, akkor is ennyire büszke lesz vajon rá, hogy a gyereke ilyen korán kezdi ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!