Szerintetek normális az, hogy a kilenc éves kislányom
még szeret babázni?
Figyelt kérdés
Szerintem ez teljesen normális, de kiváncsi lennék más véleményére is, mert egy ismerősöm a babázás miatt azt mondta rá, hogy el van maradva. Minden más érdekli, de néha szívesen eljátszadozik a barbie babáival. Szerintetek igaza van az illetőnek?
Ne viccelj, teljesen normális! Örülj neki, hogy babázik!
Az ismerősöd szerint mégis mit kéne csinálnia? Pasizzon? Imádom az ilyen okosakat.
2013. máj. 7. 16:24
3/19 anonim válasza:
Nincs igaza az ismerősödnek, és örülj neki, hogy ilyen kislányod van!
Mellesleg: én még tizenévesen is simán odaültem az unokahugomhoz babázni (8 évvel fiatalabb nálam), és köszönöm szépen, semmi bajom nem lett tőle :)
2013. máj. 7. 16:24
4/19 anonim válasza:
Szerintem is normalis. En meg 14 evesen sem erdeklodtem a fiuk irant. Csak kb. 2 evvel kesobb. Bar ennek mar majd 20 eve... :) Azota mas vilag van, nagyon...:(
2013. máj. 7. 16:25
5/19 anonim válasza:
Na, ezt ugy ertettem, h inkabb babazzon, mint fiuzzon. :)
2013. máj. 7. 16:25
6/19 klopusz válasza:
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Örülj, hogy babázik!
A kisebbik lányom tízévesen még simán barbie-zott, sőt az osztálytársnői is átjöttek játszani.
Ismerősöd elfelejti (vagy nem is tudja), hogy a babázás nem "csak" babázás. Abban történetek, események vannak, tehát a babázó kislányod igencsak használja játék közben a fantáziáját. És ez sajnos a folyamatosan TV-t néző, számítógépet püfölő gyerekekről nem mondható el.
2013. máj. 7. 16:29
7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy ezt írtátok.
És tényleg úgy van, hogy különféle helyzeteket játszik el velük, beszél helyettük és nagyon el tud benne mélyülni.
Köszönöm, hogy megnyugtattatok.
2013. máj. 7. 16:43
8/19 anonim válasza:
Engem érdekelne hogy mit mondott az ismerősöd mi a normális ebben a korban?
2013. máj. 7. 16:44
9/19 anonim válasza:
Egy dolog az, hogy mi a normális, és más az, hogy mi az átlagos. Mi 10-12 évesen is még simán babáztunk a húgaimmal és az osztálytársakkal is, de ez kb 10 éve volt már. Teljesen átlagos volt ez még akkor. A mai 8 évesek többsége viszont már facebookozik, divatmajomkodik, kéne nekik az IPhone, IPad stb. ma ilyen egy átlagos kislány. De normálisnak inkább azt mondanám, amit régen csináltak a gyerekek.
2013. máj. 7. 16:45
10/19 anonim válasza:
Tök jó, ha helyzeteket játszik el, élénk a fantáziája. Én is így kezdtem, aztán jött a meseírás. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!