Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy a kilenc éves kislányom még szeret babázni?

Figyelt kérdés
Szerintem ez teljesen normális, de kiváncsi lennék más véleményére is, mert egy ismerősöm a babázás miatt azt mondta rá, hogy el van maradva. Minden más érdekli, de néha szívesen eljátszadozik a barbie babáival. Szerintetek igaza van az illetőnek?

2013. máj. 7. 16:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne a normális. Örülj neki.
2013. máj. 7. 16:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj, teljesen normális! Örülj neki, hogy babázik!

Az ismerősöd szerint mégis mit kéne csinálnia? Pasizzon? Imádom az ilyen okosakat.

2013. máj. 7. 16:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza az ismerősödnek, és örülj neki, hogy ilyen kislányod van!

Mellesleg: én még tizenévesen is simán odaültem az unokahugomhoz babázni (8 évvel fiatalabb nálam), és köszönöm szépen, semmi bajom nem lett tőle :)

2013. máj. 7. 16:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is normalis. En meg 14 evesen sem erdeklodtem a fiuk irant. Csak kb. 2 evvel kesobb. Bar ennek mar majd 20 eve... :) Azota mas vilag van, nagyon...:(
2013. máj. 7. 16:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Na, ezt ugy ertettem, h inkabb babazzon, mint fiuzzon. :)
2013. máj. 7. 16:25
 6/19 klopusz ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Örülj, hogy babázik!

A kisebbik lányom tízévesen még simán barbie-zott, sőt az osztálytársnői is átjöttek játszani.

Ismerősöd elfelejti (vagy nem is tudja), hogy a babázás nem "csak" babázás. Abban történetek, események vannak, tehát a babázó kislányod igencsak használja játék közben a fantáziáját. És ez sajnos a folyamatosan TV-t néző, számítógépet püfölő gyerekekről nem mondható el.

2013. máj. 7. 16:29
 7/19 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, hogy ezt írtátok.

És tényleg úgy van, hogy különféle helyzeteket játszik el velük, beszél helyettük és nagyon el tud benne mélyülni.

Köszönöm, hogy megnyugtattatok.

2013. máj. 7. 16:43
 8/19 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne hogy mit mondott az ismerősöd mi a normális ebben a korban?
2013. máj. 7. 16:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Egy dolog az, hogy mi a normális, és más az, hogy mi az átlagos. Mi 10-12 évesen is még simán babáztunk a húgaimmal és az osztálytársakkal is, de ez kb 10 éve volt már. Teljesen átlagos volt ez még akkor. A mai 8 évesek többsége viszont már facebookozik, divatmajomkodik, kéne nekik az IPhone, IPad stb. ma ilyen egy átlagos kislány. De normálisnak inkább azt mondanám, amit régen csináltak a gyerekek.
2013. máj. 7. 16:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Tök jó, ha helyzeteket játszik el, élénk a fantáziája. Én is így kezdtem, aztán jött a meseírás. :)
2013. máj. 7. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!