Kb. mennyit nohet egy 3 es fel eves kisgyerek laba egy ev alatt?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak most 25-os a szandalja. Vajon ha most vennek egy 26-os szandalt az jo lenne neki jovo nyaron? Baratnom eladna nekem fel aron a kisfia 26-os siesta szandaljat mert a kisfia valamiert semmi aron nem hajlando felvenni es csak egyszer volt rajta. Van neki egy piros autos szandlaja es azon kivul semmit nem hajlando hordani igy baratnom inkabb beszerezne megegy ilyen csodapiros szandalt es eladna nekem a 26-os siestat ha kerem. Csak nem tudom, hogy megmerjem-e venni.2013. máj. 7. 09:37
1/5 anonim válasza:
változó
szerintem jövő nyárra már simán 27-es lenne a lába, ha nem nagyobb.
3gyerekes
2/5 anonim válasza:
Nyár végére lesz rá jó a 26-os.
Tavaly tavasszal vettem lányomnak 26-os szandit.
Ősszel 27-es sport cipőt, télre 28-as csizmát, tavasszal 29-es sport cipőt, majd most 1 hete 30-as szandit.
Szóval jövő nyáron 28-29 szandi kell majd a gyerekedre
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Igy inkabb hagyom a szandit. :(
2013. máj. 7. 09:59
4/5 anonim válasza:
tavaly nyáron 25-26 os volt a lába,most 28-as,és 3,5 éves
5/5 Kései Sirató válasza:
Ebben a korban az én gyerekem lábmérete évente 1 számot nőtt.
Én is vettem márkás szandit leárazva, stb, nagyobb méretben és nagyon jól kihasználtuk, télen hordta zoknival és nyárra jó volt zokni nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!