Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 éves lesz a kisfiam. Pár...

Kuplung33 kérdése:

8 éves lesz a kisfiam. Pár napja, nem tudom otthagyni az iskolában. Sír, könyörög ne hagyjam ott. El kezd fájni a hasa, feje, öklendezik. Nem bántották, -állítólag-jól tanul, szeretett járni, jól tanul. Szeparációs szorongás 8 évesen?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van lehetőség másik iskolába vinni? Ha igen, akkor hajrá, a gyereknek meg talán vigasztalás az, ha tudja, nem kell sokáig szenvednie.
2013. máj. 5. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Off Evvegen csak nagyon nyomós indokkal vesznek át gyereket es ez -a masik iskola szempontjából - nem számít annak. Plusz a gyereknek sem tenne jót.
2013. máj. 6. 05:52
 13/17 anonim ***** válasza:
12: nem arra gondoltam, hogy év végén vigye át, hanem most megkeresi a sulit és szeptembertől ott kezd a gyerek. Azt a kis időt meg hátha kibírja azzal a tudattal, hogy nem tart sokáig.
2013. máj. 6. 09:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,hogy szeptemberbe másik iskola,de nem szól semmit,csak hallgat.Ha az iskola szót hallja,elfehéredik,és bújik "belém"és kérdezi,szeretsz?Na,de holnap már pszichológus...hátha kiderül,mi a baj!SZORÍTSATOK! :(
2013. máj. 6. 20:30
 15/17 anonim válasza:

No mi lett a baj?

(én a pánikbeteg srác vagyok)

2013. máj. 7. 21:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta,a pszichológus,hogy "elfáradt fejben",és a szeparációs szorongás felerősödött nála.Így a szorongását az iskolára vetíti ki...le kellett volna már "válnia"rólam,mert még ez nem történt meg.Kemény meló lesz nekünk,kettönknek!Erősnek kell lennem nagyon,és következetesnek.
2013. máj. 18. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden gyerek elfárad év végére ,az enyémek is ,igy biztatni szoktam hogy még 1 honap és vége pihizhet ,minden gyerekem bujik hozám ,mellém amugy ha csak tehetik .kitartást 3 hét mulv vége a sulinak ,és utána jobb lesz .egy időre .
2013. máj. 19. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!