Van itt olyan, aki nem használt bilit, hanem egyből a WC-re ültette a gyereket?
Mi vettünk szűkítőt is, bilit is és próbálgattuk, hogy mi tetszik neki jobban. Folyamatosan változik:
Volt, hogy az tetszett neki, hogy minden nélkül a wc-re ellentétesen ültettük, úgy meg tud támaszkodni és látja is az eredményt. Volt, hogy szűkítőt használtunk, volt, hogy a bili tetszett neki jobban, mert ott leér a lába. Van, hogy ráültetjük a bilire és tartjuk, főként idegen helyen, ahol nincs idő levetkőzni, vagy nincs szűkítő se.
Újabban pedig magasítóval állva pisil a wc-be, bilibe pedig kakil.
Ha egyáltalán nem vesztek neki bilit, vagy szűkítőt, biztos úgy a wc-re szokik majd, hiszen nem lesz más alternatíva, maximum egy kicsit tovább tart majd a szoktatás
Az én kisfiam nem használt bilit,de ez az ő választása volt.Volt bilije is,de gyereküléses wc ülőkénk van,lecsapódás gátlós tetővel, ezt rögtön megszerette,és azt kezdte használni. Nem fogdosta jobban a wc-t mint amennyi érintéssel ez jár,de napi szinten takarítottam,na és persze felügyeltem a műveletet.Kistestvérénél most lesz aktuális ez a kérdés,kíváncsi vagyok ő is megkönnyíti e a dolgom..... ;)
Azért a bilis verzióra is szükség lehet nálatok,ha úgy alakul ne erőltesd a wc-t,vannak gyerekek akiknek az még "félelmetes" kiskorban,nehogy ezzel szúrd el a szobatisztaságot!
mi bilivel kezdtük, a pisihez jó is volt, ő borította ki.
aztán kb. 1 hónap után jött az első kaki... na akkor dobtam ki a fenébe :)
nem volt gond, kapott szűkítőt, azt 2 hónapig használta, aztán 2,5 évesen úgy döntött, ő már nagy, az se kell neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!