14 hónaposnak való kismotor?
Figyelt kérdés
Lábbal hajtható, pedál nélküli.2013. máj. 2. 12:52
1/10 anonim válasza:
nyuszimotor? én is ezt vettem a lányomnak de ő még menni sem tud úgyhogy odébb van még hogy használja. de ez a legkisebbeknek való
3/10 A kérdező kommentje:
ezek is jók amiket a 2. válaszoló linkelt.
2013. máj. 2. 12:56
4/10 anonim válasza:
Kisfiam ilyet kapott 1. szülinapjára, 15 hónaposan már simán hajtotta.
5/10 anonim válasza:
Az én lányom már 10 hónaposan bébitaxizott, pedig még menni se bírt. 1 évesen kapott egy kismotort, egy kisebb fajtát. Már a boltban alig tudtam róla leszedni:) Most 2 éves, de még mindig az a kismotor a mindene, pedig kapott egy futóbiciklit is, de az még nem érdekli.
Ugyanilyen piros motrunk van, ez a legkisebb méret:
6/10 A kérdező kommentje:
Ez is tetszik. Amúgy vicces, mert még csak 6 hónapos. Karácsonykor lesz 14 hónapos, csak hát nekem már jár az agyam. Olyan hamar megnőnek. :(
2013. máj. 2. 13:03
7/10 anonim válasza:
A mienk sem volt még egy éves mikor ráült. Most 15 hónapos, utolérni lehetetlen :)
8/10 anonim válasza:
Nyuszimotort már nem vennék 14 hónaposnak, gondolom több mint 80 cm a kisgyerek. A nyuszimotor 10 hónapos kortól való szerintem, inkább 1 évesnek, szerintem ezt hamar kinövik.
9/10 A kérdező kommentje:
Karácsonyig van még idő bőven... Azért kösz a válaszokat mindenkinek.
2013. máj. 2. 13:08
10/10 anonim válasza:
enyém 1 szülinapjára kapta. még aznap meg is tanult vele száguldozni, pedig a járás még nem igen ment :D
most 3,5 éves, azóta is az a mindene, rég kinőtte, van biciklije is amivel tud is már menni, mégis a kismotorral kell minden nap oviba menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!