Ilyen szandált adnál benti cipőnek oviba?
2013. máj. 1. 15:32
1/7 anonim válasza:
A csatok miatt nem. Igaz, hogy már 3,5 éves a gyerkőc, de szerintem a csat miatt lassú lenne, meg nehézkes felhúznia. Tépőzáras fazonban ugyanez mehetne :)
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik... nem adnék rá...
3/7 anonim válasza:
inkább ilyesmit, csak lányosabba...
5/7 anonim válasza:
Nem. Számomra ez nem ovis játszós kategória. Inkább elmenős/divatozós fazon. Meg ennyi idősre még a bokafogós a javasolt.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ezen az áron már jó minőségű magyar bőrszandit is kapsz a gyerekednek, én csak olyat adnék rá. Ennyi idősen meg főleg, most alakul a lábboltozata, ami az egész gerincoszlopát tartja.
7/7 anonim válasza:
Neeem!!! Egyáltalán nem tartja a bokát, csatos (nehezen tudja majd fel és le venni! Ez tényleg egy divatos, kiscsajos szandi, max. elmenősnek venném, de lehet annak se, mert nekem nem nagyon jönnek be ezek a fazonok!
Jó minőségű bőr szandált vegyél, hiszen abban lesz szinte egész nap a kislányod, ami tartja a bokáját és tépőzáras (legalább a felső pántja)!! Salus, Szamos, Asso...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!