Cipő márkák között mi a különbség? Asso, D. D. Step, Szamos, Elefanten, Bharen Shuse? Mindegyik leírásnál azt olvasom a legkiválóbb, de mégis melyik legyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 13:54
1/13 anonim válasza:
Amelyikre van pénzed és tetszik.
2/13 anonim válasza:
elephaten nem jó. A legjobb a superfit és a richter.
3/13 anonim válasza:
Bocsi, de off:
Miért nem jó az Elephanten???? Én úgy tudom az jó, így azt is vettünk!
Én meg úgy tudom, ortopéd doki mondta egyik barátnőmnek, hogy Sziesztát ne, ami pedig egyenlő a Richterrel!!!
Nem tudom kinek kéne hinnünk :(
4/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy magasan legyen a pántja és jól tartsa a bokát, na meg, hogy szellőzzön benne a lába. A D.D stepről jókat hallottam azt akartam lányomnak venni, de nem volt méret, így én primigi-t vettem. Most pedig Mocit fogok.
5/13 anonim válasza:
D.D Step,de most vettünk Elefanten szandált,az is nagyon jó
6/13 anonim válasza:
A D.D. Step kínai, ahhoz képest meg nagyon drága. A Siestát (Richter) sajnos már szintén Kínában gyártják. Az Elefanten jó volt, amíg a németek el nem adták a Deichmann-nak, ami kivitte a gyártást Kínába.:( Az a gond ezekkel, hogy vegykezelik őket, hogy aztán bírják a hosszú hajóutat Európába.
Az Asso magyar és jó minőségű, magyar még a Szamos (annak nagyon jó a szuppináltja is!), a Falcon és a Carlo, meg a Linea. Én ezek közül szoktam választani a gyerekemnek.
7/13 anonim válasza:
Kínában olcsó a munkaerő,és akkor mi van attól még jó cipők!
8/13 anonim válasza:
Elefanten aztan Szamos,a többi nem !!
9/13 anonim válasza:
6. Mindent kinaban gyartanak, nem tudtad? A nike es az adidas is kinai, a sony, a dolce gabbana, a promod es a tarsai, mind mind kinabol jon.
10/13 anonim válasza:
Viszont a Szamost, a Lineát, a Falcont, a Carlót Magyarországon gyártják, nem Kínában. És ezét nincs is a bőr vegykezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!