Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kire bíznátok inkább a kislány...

Kire bíznátok inkább a kislányotokat egy teljes hétvégére? Még soha nem aludt máshol!

Figyelt kérdés

El szeretnénk utazni egy olyan hosszabb hétvégére, amire sajnos nem vihetjük a 3 éves kislányunkat, csak 14 éven felüli gyerekek mehetnek.

A 3 gyerekünk közül az egyiket visszük, viszont a másik kettő itthon marad. A nagyobbikkal nincs gond, megy az apukájához arra a hétvégére ( elváltunk és gyakran van nála), de a kicsivel nem tudom mi legyen.

Vihetném a testvérével együtt a volt páromhoz, vállalná, értenek is a gyerekek nyelvén, szívesen befogadják erre a két és fél napra.

A férjem szülei pedig elvárnák, hogy náluk legyen, hisz egyetlen unoka, nem is látják sokat, inkább csak hébe hóba, bár már vigyáztak rá napközban. Idősek eléggé, de mindig mondják, hogy mikor alhat már ott az unokájuk.

A volt pároméknál ha baj van, akár baleset, bármi, rögtön tudják a tennivalót, anyósomékkal kapcsolatban ezt kétlem, szerintem azt sem tudják, hogy vannak külön gyerekkórházak.:(

Arról nem is beszélve, hogy nekem nagyon rossz a kapcsolatom velük, nem vagyunk beszélő viszonyban, csak a férjem. Ő megy a kicsivel hozzájuk látogatóba, hogy unokázhassanak.

Teljesen tanácstalan vagyok.

A volt páromat alig ismeri a kislányom, anyósban pedig nem bízom.:(

2013. ápr. 30. 19:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy három éves már nem olyan kicsi. El lesz a tesóval. Ti meg érezzétek jól magatokat! :) Megkérdezhetem hova mentek, mert tök jól hangzik ez a vadvízi utazás.
2013. ápr. 30. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem értem 3 évesen miért nem aludt még máshol.Menjetek ketten nyaralni,a gyerekek menjenek a volt párotokhoz és meg van oldva.
2013. ápr. 30. 21:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ausztriába készülünk a Salza folyóra. Egyszer már voltunk, nagyon tetszett, most visszamegyünk.

Úgy gondolom, vagyunk eleget az összes gyerekkel, nem hiszem, hogy akkora gond lenne, ha 2 napra elutazunk. Ha azt terveznénk, hogy csak együtt utazunk, akkor várnunk kellene még 11 évet, akkor meg a már a nagy nem jönne velünk.

2013. ápr. 30. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
A tesóval együtt menjen,úgy nem lesz egyedül. Ezek szerint bízol benne, hiszen a középső gyerkőcöt ott hagyod nála. Így nem lesz semmi gond, én így nyugodt szívvel elmennék.
2013. máj. 1. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Tesovel egyhelyre viném ökett.
2013. máj. 1. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!