Márciusban lesz a szülinapom és egy barátnőm arra gondolt hogy egy hétvégi kiruccanást kapnék tőle. Felmennénk Pestre, megnéznénk egy jó kis musical-t, kikapcsolódnánk. A 19 hós kislányommal vagyok itthon aki mellől azért ki szoktam mozdulni, heti 1-2 alkalommal eljárok zumbázni (ez este van, általában mire hazaérek fürdenek apával) és hétvégente szoktunk tartani egy tévénézős, beszélgetòs, barátnő estét (majdnem minden hétvégén). Pest tőlünk 200 km-re van, tehát nem tudnék csak úgy hazaszaladni. Apuka eléggé kiveszi amúgy a részét a gyereknevelésből, persze nem úgy csinál mindent mint én, de szerintem nem lenne gond. A barátnőmnek nincs gyerkőce, pont ezért szeretne engem egy kicsit kikapcsolni :-)
2013. febr. 5. 14:14
1/8 anonim válasza:
Simán.
2013. febr. 5. 14:16
2/8 anonim válasza:
beszéljétek meg a pároddal és közösen döntsetek az alapján
2013. febr. 5. 14:17
3/8 anonim válasza:
Csomagolj :)
2013. febr. 5. 14:24
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) Természetesen apa is támogatja az ötletet. Csak ilyen sokáig még nem voltunk távol egymástól. Nem tudom mennyire tudnék kikapcsolni. Apa ilyesmiket szokott elfelejteni mint peluscsere vagy nem eteti meg fürdés előtt szilárd étellel De ebben az esetben őt ébresztené fel éjjel mert éhes.
2013. febr. 5. 14:32
5/8 anonim válasza:
Hát ezek nem olyan dolgok, amik veszélyezteti a kicsi testi épségét, apuka legalább tanul majd a dologból, ha éjjel felkelti a kicsit a pocakja! :))
Menj nyugodtan, csak először nehéz otthon hagyni őket. Az én férjem is elfelejt pelust cserélni néha, meg hajlamos édességgel tömni őket (na nem olyan durván, de nálam a napi 2 túrórudi a kicsinek és 2 db olvadósrágó a nagynak, már annak számít), mégis nyugodt szívvel hagyom őket olykor apára, mert amúgy tökéletesen ellátja őket, sőt ha haza megyek és megkérdezem, hogy mi volt, hogy viselkedtek, a válasz mindig az hogy olyan jó gyerekek. :)) Csak tudnám, hogy ezt hogy éri el velük! :))
2013. febr. 5. 14:55
6/8 anonim válasza:
mindenképpen! Jó szórakozást!
2013. febr. 5. 14:59
7/8 Golan Trevize válasza:
Mivel apuka is partner a dologban, ezért nem is gondolkodnék rajta.
Esteleg írj össze egy listát, hogy mikre figyeljen oda, miket, mikor csináljon meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!