Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik adnak a gyereküknek...

Haramia kérdése:

Akik adnak a gyereküknek Kubut, milyen gyakran?

Figyelt kérdés
Két év körüli gyerekekre lennék kíváncsi elsősorban. És miket isztok még mellette? pl.: alapjáraton vizet és heti 1 Kubu, vagy gyümölcslé és napi egy Kubu... szóval ilyenekre lennék kíváncsi.
2013. ápr. 30. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ébredés után és lefekvés előtt tejet vagy kakaót iszik, napközben vizet. Hetente néhány alkalommal, és akkor is egy nap max. egyszer, kap vmilyen édes lötyit (ált. teát a granulátumos fajtából jó hígan vagy ritkábban rostos üdítőt) Sztem a Kubu és az üdítőitalok között nincs sok különbség, agyon van cukrozva ez is az is, úgyh Kubut ritkán kap. Két éves és sztem életében nem ivott meg összesen 10 üveggel belőle. Akkor is vízzel hígítom, mert sztem rettentő édes.
2013. máj. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!