Két év körüli gyerekekre lennék kíváncsi elsősorban. És miket isztok még mellette? pl.: alapjáraton vizet és heti 1 Kubu, vagy gyümölcslé és napi egy Kubu... szóval ilyenekre lennék kíváncsi.
2,5 éves, 2 évesen kapott először. alapjáraton vizet iszik, vagy saga gyümölcsteát egy kis citrommal. Gyümölcsleveket is kap, kubut egy nap max egyet ihat. Van hogy 3 hétig nem kér, aztán meg két egymást kvöető nap is eszébe jut.
2013. ápr. 30. 14:55
2/11 anonim válasza:
Lányom vizet és szörpöt iszik (anyósom-féle házi készítésűt). Teát nem szereti.
Kubut is ihat, és kb. úgy mint az első válaszolónál: max. napi egyet, de sokszor hetekig nem iszik ilyet, aztán van hogy két-három napig kér ilyet.
2013. ápr. 30. 15:00
3/11 anonim válasza:
Én picit "könyörtelen" vagyok. 3 évesek a gyerekeim. Vizet isznak. Plusz napi egy pohár gyümölcslé (akár Kubu, akár másmilyen jobb minőségű) este egy csésze kakaó vagy más tejital.
Ha alkalom van engedékenyebb vagyok. Párszor ittak már szénsavast is, de amúgy vízpárti vagyok. Még a férjemet is rászoktattam :)
2013. ápr. 30. 15:06
4/11 anonim válasza:
Olyan hetente 2x kap Kubut, de szinte minden nap megiszik kb. 2 dl valamilyen gyümölcslevet - jellemzően uzsonnához. Reggelihez tejet, a nap többi részében vizet iszik, ritkábban teát is kap (főleg, ha beteg).
2013. ápr. 30. 15:09
5/11 anonim válasza:
Első vagyok, kicsit leragadtam a kubunál
szóval: reggel 3 dl kakaó
tízóraira kap gyümilevet is, meg uzsonnára is ha szeretne, napközben víz vagy ugye a tea. Vacsorától függöen pedig tej/kakaó/tea
2013. ápr. 30. 15:14
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Picit módosítani is fogunk mert nálunk eddig úgy ment, hogy volt itthon mindig minden és napközben főleg a gyümölcslé fogyott, plussz ugye egy-egy Kubu, nem minden nap, de heti 2-3szor tuti. Néha víz, vacsira/reggelire tej. Most viszont át akarok állni arra, hogy Reggeli: tej/kakaó, tízóraira 2dl gyümölcslé, a többi pedig csak víz, estére megint lehet tej v kakaó. És picit szigorítva heti 2 kubu. Így talán legjobban érvényesül mindenki akarata :) mert nem lesz túlzott cukorbevitel, de azért nem is kell böjtölni :)
2013. ápr. 30. 15:23
7/11 anonim válasza:
Itthon csak víz. A bölcsiben tízóraira kapnak ivólevet. Hétvégén a nagyinál van Kubu, vagy Sió, vagy ilyesmi cukros lötty. Kb. 2 hetente megyünk "Nagyizni".
2 éves
2013. ápr. 30. 15:36
8/11 anonim válasza:
Én Kubut vagy egyéb ilyen üdítőt nem nagyon veszek, mint Sió vagy ilyesmi, mert nekem sem ízlik. Én Hipp őszibarackot szoktam venni, azt nagyon szereti és jobb is minőségre. De az is igaz, hogy drága. Ezt issza napi kb. 1 üveggel és vizet.
2013. ápr. 30. 16:14
9/11 anonim válasza:
Kisfiam 2 éves. A vizet nem issza meg (megint, mert volt ilyen időszaka már), szóval szörp, gyümölcslé erősen hígítva, tea kevés cukorral. Vagy amit veszek még, az a Waterzzz. A tej nem jön be neki.
Nem erőltetem a vizet, mert egyrészt tényleg nem fogadja el most, (talán lesz, amikor majd megint), ráadásul én sem iszom sima vizet.
2013. ápr. 30. 16:15
10/11 anonim válasza:
Alapjáraton itthon viz ,ritkán kubu ugy havonta 1 x egy üvegel ,bölcsibe kap tizoraira,teát,gyümölcslét ,kubut.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!