Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használ valaki NUK Easy...

Használ valaki NUK Easy learning cup 3 -as poharat? Miért nem jön belőle a víz?

Figyelt kérdés
Tegnap kimostam, összeraktam, szépen ivott belőle, aztán este megint elmostam, összeraktam, de nem jön belőle, én is próbáltam de én sem tudom használni. Valamit rosszul rakok össze?
2013. ápr. 28. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sajnos csak akkor jön belőle, ha nagyon szorosan rátekerem.

Aztán a férjem csavarja le :-D

2013. ápr. 28. 20:21
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem értem....komolyan, ez valami varázslat.

köszi, ki fogom próbálni.

2013. ápr. 28. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:

neeem!!!

van belül egy fehér szelep ami kiszedhető ugyebár (az ivócsőrnél). Na ezt a fehér szelepet lehet forgatni egy picit.. rajta van a fehér műanyagon egy lakat szimbólum is!

Ha balra tekered a fehér szelepet teljesen lezár, ha jobbra akkor kinyit!

Mikor visszatetted nem figyeltél erre :))))

2013. ápr. 28. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Erre a pohárra gondolsz? Most néztem meg, hogy nekem nincs benne semmi.

[link]

2013. ápr. 28. 23:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Nekem a belinkelt poharam van...

de most megyek megnézem rajta a szelepet...meg a lakatot.

Ilyesmire gondoltam én is, hogy ha "így" van állítva akkor nemcsöpög-nemfolyik állásban van, ha "úgy" van állítva akkor lehet belőle inni, csak nekem nem sikerült még rájönnöm, hog hogy van az "így" és, hogy van az "úgy" :-)

De most tényleg megnézem.

2013. ápr. 29. 07:29
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem találok rajta lakatot. Ennek a tetejébe 2 db részt kell beletenni, egy szilikont, és egy keményebb műanyagot. Melyiken van a lakat?

Megint próbáltam mindenféleképpen összerakni, egyszer sikerült is belőle inni, de olan szívóerő kellett hozzá ami még nekem is behorpasztotta a tüdőmet, azt biztos, hogy egy gyerek ne tudja produkálni. Ergo nem jól raktam össze...ezredszerre sem.

2013. ápr. 29. 07:49
 7/11 anonim ***** válasza:

szia,

a 3. vok: nekünk olyan van aminek van füle amit meg lehet fogni. Van az ivó részénél belül egy kemény fehér műanyag.. azon van a lakat.

Olyan nincs, hogy egyszer jön belőle a folyadék egyszer meg nem! :))))

2013. máj. 2. 21:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Komolyan....először jött aztán meg nem, de azóta sem jön! :-) Visszamentem oda ahol vettem, ott is csak nézegették, de okosabb nem lettem.

Nincs lakat.

Akárhogy keresem...:-)

2013. máj. 4. 10:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Várj, nektek a 2. lépés van....nekem meg a 3. annak már nincs füle, és két darabot kell a tetejébe beleilleszteni, egy kemény műanyagot és egy szilikont. Ez pohárrá alakítható változat, a legutolsó. És gondolom én mivel kettő darabot kell beleillesztenem, ott valamit elrontok (bár számomra teljesen világos, hogy mit hova kell rakni) és lassan eljön az a nap amikor úgy kivágom az ablakon, hogy csíkot fog húzni maga után.
2013. máj. 4. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismét a 3 vok: Sosem úgy választottam itatópoharat, h hányadik lépés.:)) ez tetszett aminek füle volt:) én is kidobtam wgy vado új bocimintásat mert olyan erősen kellett szívni h még nekem is behorpadt a fejem. :) Brendonban vettem ráadásul nem kis pénzért..:)
2013. máj. 4. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!