Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyereke eddig a DM...

Akinek a gyereke eddig a DM sajátmárkás 3-as tápszerét itta, az most mit használ helyette?

Figyelt kérdés

Nekünk nagyon bevált a DM-es, de most, hogy hiánycikk, nem tudom, mit adjak neki. Vettem Rossmann saját márkásat, de sajnos szorulása van tőle, és nem is lakik vele olyan jól, mint a DM-essel. 13 hónapos múlt, tejet még nem szeretnék adni neki. Gondolkodom , hogy esetleg kipróbálom a Milupa junior italt, vagy veszek neki 2-est a DM-esből.

Tudnátok segíteni, hogy nektek milyen tápszer jött be ilyen idős babának? Vagy mit használtok most a DM-es helyett?

Köszönöm!

2013. febr. 24. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Kislányom már 3 éves, de ő is a DM-es tápszert itta. 2 éves is elmúlt már amikor abbahagytuk a tápszert, mert nem szereti a tejet és nem tudtam kiváltani.

Többször előfordult, hogy hiánycikk volt a 3-as DM-es tápszer, én is bajban voltam, hogy mit adjak helyette. Megkérdeztem a gyerekorvost, és ő azt mondta, hogy nyugodtan adjam neki a 2-eset, semmi baja nem lesz attól, hogy egy darabig a fiatalabbaknak valót issza.

Miért hiánycikk, mit mondanak?

2013. febr. 24. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon mondtak rá semmit, nem is tudják, mikor lesz újra. Néztük már más városban is. Köszönöm a válaszod, szerintem meg fogom próbálni a 2-est.
2013. febr. 24. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Mi Milupa Junior24+ vettünk helyette.Megissza,de csak Nestle Vanília vagy Kakaó gabona alapú izesitőt hozzáadva.Sajnos így sokkal drágább,meg alapbol a Milupa egy ezressel huzosabb:-( de örülök,h legalább így kéri! Azt mondtak h áprilistol lesz ujra tapszer,valami összetetel valtozik állítólag.Nagyon szerette a fiam,sajnálom,h nincs!
2013. febr. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!