Akinek a gyereke eddig a DM sajátmárkás 3-as tápszerét itta, az most mit használ helyette?
Nekünk nagyon bevált a DM-es, de most, hogy hiánycikk, nem tudom, mit adjak neki. Vettem Rossmann saját márkásat, de sajnos szorulása van tőle, és nem is lakik vele olyan jól, mint a DM-essel. 13 hónapos múlt, tejet még nem szeretnék adni neki. Gondolkodom , hogy esetleg kipróbálom a Milupa junior italt, vagy veszek neki 2-est a DM-esből.
Tudnátok segíteni, hogy nektek milyen tápszer jött be ilyen idős babának? Vagy mit használtok most a DM-es helyett?
Köszönöm!
Kislányom már 3 éves, de ő is a DM-es tápszert itta. 2 éves is elmúlt már amikor abbahagytuk a tápszert, mert nem szereti a tejet és nem tudtam kiváltani.
Többször előfordult, hogy hiánycikk volt a 3-as DM-es tápszer, én is bajban voltam, hogy mit adjak helyette. Megkérdeztem a gyerekorvost, és ő azt mondta, hogy nyugodtan adjam neki a 2-eset, semmi baja nem lesz attól, hogy egy darabig a fiatalabbaknak valót issza.
Miért hiánycikk, mit mondanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!