Milyen természetű a bak jegyű gyermeked?!
Fogalmam sincs, miket írnak a bakokról, és nem hiszek a horoszkópban, de azért leírom, nálunk mi van.
Bak jegyű ikerfiaim vannak.
Ami kiskoruk óta jellemző rájuk, az az, hogy rendkívül energikusak, életszeretőek, vidámak, nyíltak.
Nagyon okosak, feltalálják magukat. Ugyanúgy szeretnek egymással, egyedül, és más kicsikkel is játszani. Eléggé akaratosak.
Jól esznek, de nem túl alvósak... kiskorukban hülyét kaptam ettől, mert soha nem volt egy nyugodt percem. Most már el tudom érni, hogy ebéd után szundítsanak egy laza órácskát, de ez a csúcs. Olyan nálunk sosem volt, hogy a gyerekek alszanak két-három órákat, anyu meg lazít, unatkozik. Talán ezt tudom negatív dologként felhozni.
Amúgy a saját babát felé fordulsz előítélettel egy nyavalyás horoszkóp miatt... pedig jórészt rajtad, az anyukáján fog múlni, hogy milyen lesz.
3 bak fiam van! A nagyok ikrek. Ég és föld a két gyerek, pedig csak fél!! óra különbség van közöttük!
A lányom oroszlán, NA vele igazán megkínlódtam!!! Szerencse már 21 éves!
a bak szófogadó, jó gyerek. lerakod a sarokba, ott marad, elfoglalja magát, szemléli a világot. jó tanuló. vagy tehetséges, néha szorgalmas is. Kicsit félrehúzódó.
néha gyanakvó, nem nyílt. Rosszul ébred.
pesszimista, gyanakvó
rosszul ébred, szófogadó
tekintélytisztelő
kitartó, aszkétikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!